Направилият голяма кариера в Англия бивш роден футболист – Радостин

...
Направилият голяма кариера в Англия бивш роден футболист – Радостин
Коментари Харесай

Кишишев недоумява какво прави Люпко в ЦСКА

Направилият огромна кариера в Англия някогашен роден футболист – Радостин Кишишев, проучва обстановката в ЦСКА преди края на този сезон. Кишишев показа, че при „ армейците” нямат шампионски нрав, а това е било показано в мача с Ботев Пловдив за Купата на България. Същевременно Тинката разкритикува обстоятелството, че тимът е воден от сръбската легенда на футбола Люпко Петрович, споделяйки визията си в предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

„ Оказа се, че няма шампионски нрав в ЦСКА. Мачовете с Ботев Пловдив не съумяха да ги вземат, което щеше да им подсигурява повече от край и присъединяване в Европа. Имат водач в лицето на Гриша Ганчев, само че какъв брой треньори се смениха там? Не е това пътят и може би би трябвало да се радват, че са стигнали до финален мач, решителен купата у нас. Не споделям, че в ЦСКА има неприятни футболисти. В самостоятелни аспекти има такива, че ЦСКА господства, само че отборно не”, стартира за ЦСКА Кишишев пред предаването „ Домът на футбола”.

„ Не познавам Люпко Петрович, само че съм чувал доста. Смятам, че това е човек, който би трябвало да се пенсионира. Не мисля, че той е индивидът, който би трябвало да работи в ЦСКА. Всеки би трябвало да знае по кое време би трябвало да оказва помощ и по кое време да спре. Аз не знам там кой е треньорът, та не му знам точната роля”, приказва той.

„ Много бързо се желаят резултати в България от шефовете. При състояние, че Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев са от дълго време във футбола, то не им приляга да сменят треньори през два месеца. За да вземеш треньор, първо би трябвало да си го решил. Нужно е да му дадеш сред две и три години. Не може да се сътвори другояче нещо. Ако ги питаме по какъв начин са основали техните империи в бизнеса, не е било за два месеца. Така не се дава успокоение на треньорите да работят умерено. Във футбола не може единствено да биеш, само че не мисля, че е вярно това деяние ", проучва Радостин Кишишев.

„ За мен има български треньори, които би трябвало да им се даде късмет и да се застане зад тила им. Предполагам, че в ЦСКА са наясно кой ще води следващата година тима. Не знам към кой са се обърнали. Не може обаче да го вземеш единствено за един мач. Ето, в Левски отива Петър Хубчев. Той още не е назначен и към този момент споделиха, че не става и го уволниха на два пъти ", разяснява обстановката Кишишев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР