Направилата фурор на US Open Цветана Пиронкова все още не

...
Направилата фурор на US Open Цветана Пиронкова все още не
Коментари Харесай

Пиронкова не е решила дали ще играе на "Ролан Гарос"

Направилата възторг на US Open Цветана Пиронкова към момента не е решила дали ще взе участие в последния за тази година шампионат от Големия шлем по тенис - " Ролан Гарос " в Париж (28 септември-11 октомври). Това разгласи най-хубавата българска тенисистка при прибирането си от Ню Йорк, където сензационно стигна до 1/4-финал на Откритото състезание на Съединени американски щати след 3 година отвън професионалния спорт.

" Подала съм поръчка за " Ролан Гарос ", само че все още би трябвало да играя квалификации. Липсата на задоволително време за подготовка и възобновяване е нещото, поради което се двоумя. Затова ще изчакам да видя. Ако по стичане на някакво събитие вляза в главната скица, тогава може би ще играя ", съобщи Пиронкова след кацането си на летище " София " през днешния ден по обед.

Пловдивчанката, която в неделя ще навърши 33 година, беше посрещната от десетки почитатели и кореспонденти, чакащи я пред ВИП салона на аерогарата. Сред посрещачите имаше и звездно наличие в лицето на фронтмена на поп-рок групата " Д2 " Деян Каменов-Дидо. Под съпровода на китара, той извърши на стълбището част от песента " Сто години " в чест на тенисистката.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР