Направихме всичко, което зависи от нас, „Фолксваген” да стъпи в

...
Направихме всичко, което зависи от нас, „Фолксваген” да стъпи в
Коментари Харесай

Партньор №1 на Volkswagen с гръмки разкрития за завода на автомобилния гигант у нас

Направихме всичко, което зависи от нас, „ Фолксваген” да стъпи в България. Ние сме сътрудник №1 за 2018 година на немската компания и заради тази причина бяхме помолени от държавното управление да създадем презентация на България пред управлението на „ Фолксваген”, тъй като нашата дума тежи като извънреден сътрудник. Това разгласи генералният шеф на „ Теклас” Неби Анъл, представен от 24rodopi.com.

Генералният шеф на „ Теклас” Неби Анъл
ARD разруши фантазиите на България за цех на Volkswagen

„ Сторихме го, само че напълно решението ще е на немския гигант”, добави той.

Volkswagen с гореща вест за мегазавода, който чакаме в България

Компанията създава детайли за безусловно всички автомобилни компании в света. Разполага с четири завода край Кърджали, един в Крумовград, а сега построява индустриални мощности и край Враца.

ARD отново с гореща вест за завода на Volkswagen, има ли късмет да е у нас?

Холдингът има фабрики също по този начин в Сърбия, Мексико и Китай. До края на годината ще построи цех и в Съединени американски щати.

„ За да дойдат толкоз огромни компании тук, то би трябвало да има и доста огромни подизпълнители. В България има 250 такива компании, които създават детайли за автомобилостроенето.

Но те са с дребен потенциал. Ние сме най-голямата.

Затова и пристигна предлагането от държавното управление да спомагаме за избора на „ Фолксваген”, като презентираме страната”, уточни Неби Анъл.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР