Направихме компромис и дадохме шанс на британския парламент да вземе

...
Направихме компромис и дадохме шанс на британския парламент да вземе
Коментари Харесай

Борисов за скандала с апартаментите: Ако някой е сгрешил, ще си понесе отговорността

Направихме компромис и дадохме късмет на английския парламент да вземе решение.

Това сподели в Брюксел министър председателят Бойко Борисов, който разяснява снощното съвещание на Съвета на Европейски Съюз и решението за отсрочване на Брекзит "Брекзит ще бъде отсрочен до 22 май при изискване, че английският парламент утвърди до края на март съглашението за излизане, или до 12 април, в случай че съглашението не бъде утвърдено. Може би съм черноглед. 1000 дни не стигнаха и в този момент за една седмица да се решат нещата. Имаме подготвен контракт, Мишел Барние свърши страхотна работа. Проблемът е за общия пазар и границата с Ирландия ", разкри Борисов.

Министър-председателят разяснява и абсурда с жилищата на ръководещите. "Убеден съм, че ГЕРБ не са създали смяна в закона, с цел да се поддържа "Артекс ". Сега сме тук и дискутираме Брекзит. Като се прибера и в случай че има нещо такова, всеки ще си понесе отговорността. Вчера ви споделих същото. Не виждам какво се е трансформирало през нощта. Защо не разясняваме закона на Българска социалистическа партия, с който анулираха опцията някой да им проверява покупко-продажбите. Защо никой не приказва за този закон. Приеха го тези, които в този момент се вършат на борци с корупцията ", съобщи Бойко Борисов.

"Ще проуча детайлите за този закон и ще взема решения. Ние ще си понесем нашето леке, белег. Аз съм основал тази партия, с цел да се бори с корупцията на комунистите. Те унищожиха страната в продължение на доста години. Ако ГЕРБ са приели закон, който облагодетелства някой, незабавно ще бъде изменен. Тук в Бюрксел виждам доста високи здания. Във всички столици, в които съм бил по света, има високи здания. В България също би трябвало да има. Придават различен образ на града. Въпросът е има ли лобизъм в този закон. Ако има, незабавно ще бъде изменен. Ще приемем закон за строителсто до 5 етажа, връщаме панелките и "Жилфонд " и решаваме нещата. Ако има проблем, няма да понасям. Ако сме сбъркали, ние ще се изправим. Гарантирам ви това ", безапелационен беше Борисов.

"Разговарях с всички по телефона и всички ми изясняват, че на 100% са почтени. Като се прибера, ще ревизира всички елементи. Искам да говорите за закона на по този начин наречените борци с корупцията. Аз съм живял в барака с две стаи. Със сетра ми живеехме в една стая. Студенти като бяхме, отново в една стая живеехме. А те имаха парцели по "Позитано ", по "Оборище ". И в този момент иска ми се вършат на борци с корупцията. Говорете за техния закон ", прикани Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР