Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде

...
Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде
Коментари Харесай

Борисов: Как чеверме социалистите ще се събират в Южния парк при автокрация

Направихме хубави паркове в София, с цел да има Българска социалистическа партия къде да се събират. Виждам, те през днешния ден се изтъпанили там – теменужки, алеи всичко сменено там, а те ни връщат във времето на Тройната коалиция.
Това сподели министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на доклада за " Европа в нашия дом ".

Те разчитат на къса памет и на нискообразовани хора. Когато приказват за битка с корупцията - те, Тройната коалиция, а първата им дама е изгонена за корупция, по този начин. Когато при нас има нещо, подават си оставките и продължаваме напред. Тези хора приказват сега. Плашат ни с Европа – нас, които нямаме нито един път спрени еврофондове, една стратегия нямаме. А при тях постоянно ги стопират, съобщи още Борисов.

Те издигат лъжата и операцията в съществена предизборна платформа. Тези със заменките, тези които вечер със Вълка миеха улиците на София и ни саботираха построяването на завода за боклуци. Тези в този момент в Южния парк ни плашат. Хич не ни е боязън от тях. Лошото е, че като сгрешим си понасяме грешките. Но и ние не сме идеални, сподели още министър председателят.

Ако би трябвало да се съпоставяме с тях, би трябвало да създадем билбордове с това, което сме създали и това, което те не са създали. Ние няма да се съпоставяме с " чеверме социалистите ". Трябва да си спомним по какъв начин тези, които в този момент се заканват в Южния парк, по времето на Орешарски през глава бягаха да се избавят в Брюксел и същите тези си одобриха закон да ги брани от гонене, акцентира Борисов.

Като ги чувам, това пъклен ме окуражи. Те не могат да прикриват злобата си. Говорят, че у нас има автокрация. Ако има автокрация, по какъв начин ще се съберете в Южен парк? Когато всички тези кавги излязоха нескрито, каква автокрация? Говорят за автокрация тези, които, когато управляваха, ние не излизахме от прокуратурата и следствието – поръчкови каузи, разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР