Направихме хубава, над 7-часова дискусия с различни мнения. Националният съвет

...
Направихме хубава, над 7-часова дискусия с различни мнения. Националният съвет
Коментари Харесай

Нинова: Вътре не сме обсъждали оставката ми

" Направихме хубава, над 7-часова полемика с разнообразни отзиви. Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри отчета на ИБ за резултатите от изборите. Приехме решение структурите ни по места да стартират разбора на своя резултат, да стартираме отчетно-изборната акция от 1 декември, която да завърши през май следващата година с Конгрес. През април, преди Конгреса, да имаме директен избор на ръководител ".

Това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от партийния пресцентър. Тя изясни, че в отчетно-изборната акция ще се регистрира изтеклият мандат, ще бъдат анализарани изборните резултати и ще се предлагат кандидатури от структурите по места. " Започваме развой на нови избори в партията. Ще имаме нови общински ръководители, нови регионални ръководители, оферти за делегати на конгреса и номинации за ръководител с директен избор ", означи Корнелия Нинова.

" Имаше разнообразни оферти, в това число т.нар различен отчет на подписалите го приятели да бъде признат, само че това решение беше отхвърлено. Подписите се оказаха не 50, а 21 ", описа водачът на Българска социалистическа партия за случилото се на съвещанието на Народно събрание. " Искаха оставката ми пред вас, вътре не е дискутирана. И преди се е правела акция преди пленумите, с доста нажежаване на напражение, само че по-късно нищо не се случва ", сподели още Корнелия Нинова. Тя посочи, че оценката за представянето на Българска социалистическа партия на изборите е- положително показване, само че не задоволително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР