„Направихме го с много труд и себераздаване. Бяхме изморени, наложи

...
„Направихме го с много труд и себераздаване. Бяхме изморени, наложи
Коментари Харесай

Малин Орачев: Беше тежко, но преодоляхме умората

„ Направихме го с доста труд и себераздаване. Бяхме изморени, наложи ни се да изиграем 5 мача за 2 седмици. Още на загрявката момчетата се оплакаха от огромна отмалялост, само че чест им прави, че преодоляха това. Донякъде опитът ни оказа помощ и по-доброто качество. Царско село са с добър тим и имат капацитет. Според мен ние справедливо оставаме в Първа лига”, съобщи треньорът на Дунав Малин Орачев във връзка оставането на отбора в родния футболен хайлайф. Дунав победи с 2:1 Царско село в баража, игран в четвъртък вечер.

„ Когато пропуснеш толкоз обстановки, от време на време това е сигнал, че няма да спечелиш, само че се веселя, че през второто полувреме успяхме да отбележим и да победим. Във футбола от огромна значение е логиката на психиката. Трудно е да поемеш тим от дъното на таблицата, само че работихме, трудихме се, имахме сложен интервал, когато загубихме 4 следващи мача. Беше доста тежко, душевен тимът беше в дупка, само че значимото е, че по-късно успяхме в най-подходящия миг да си вдигнем формата и да останем в Първа лига”, разяснява още Малин Орачев.

„ Мартин Луков беше душевен срутен след мача с Етър и през днешния ден мислех, че Антонов ще се показа добре. Към този миг никой сигурно не напуща и не мога да кажа нищо несъмнено. Карагарен, в случай че има предпочитание да играе в Дунав може да остане, за какво да не остане. Тепърва ще приказваме с всички момчета. Важно е един тим да има неизменност. Ще бъде дейни доколкото ни разрешават опциите. Искаме да имаме равностойни играчи на всички позиции. Ще търсим доста играчи, само че първо не знаем с кои ще се разделим. Не мисля, че чак толкоз футболисти ще си тръгнат от Дунав. Може би 4-5 индивида ще притеглим. Аз имам контракт с Дунав, тъй че моето оставане зависи от шефовете на отбора”, съобщи още старши треньорът на Дунав Русе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР