Направих ужасна грешка, това ми се върти в главата. Това

...
Направих ужасна грешка, това ми се върти в главата. Това
Коментари Харесай

COVID-19-парти погуби 30-годишен смелчага

" Направих ужасна неточност, това ми се върти в главата ". Това са последните думи на млад мъж, който издъхва, откакто се заразява с ковид. Той вярвал, че COVID-19 е небивалица и поради това решил да участва на известните, само че противозаконни, COVID-партита. И това била първата му и единствена неверна стъпка.

Така наречените COVID-партита се провеждат от хора, които са инфектирани с ковид. Те, както и хората, които вземат решение да участват, са уверени, че пандемията е небивалица. Но с цел да потвърдят тези си свои визии, инфектираните събират на едно място десетки хора, с цел да видят дали още някой ще се болести. Така 30-годишният мъж осъзнава, че COVID-19 е същински по-сурово, в сравнение с чака.

" Точно преди пациентът да издъхне, той е погледнал здравната сестра в очите и е споделил: " Мисля, че направих ужасна неточност. Мислех, че е небивалица, само че не е ", споделя доктор Джейн Епълби, основният доктор в болничното заведение в Сан Антонио, Тексас.

Тя си разрешава да направи случая обществен, откакто вижда, че броят на инфектираните в региона внезапно стартира да пораства. Преди седмица увеличението на броя на болните от ковид е било с 5% дневно, а в този момент то е скочило до 22% дневно.

" Опитвам се да споделя истории от същинския свят, с цел да предупредя обществото, че вирусът е доста сериозен и може да се популяризира елементарно ", изяснява лекарката. Средната възраст на инфектираните също е спаднала внезапно - в болничното заведение в Сан Антонио има доста младежи - сред 20 и 30-годишни, които са в тежко положение поради COVID-19.

" Моля ви, носете маски, стойте си у дома, в случай че можете, избягвайте огромни групи от хора, мийте си ръцете и се дезинфекцирайте ", приканва доктор Джейн Епълби пред NEWS4SA, представена от dnes.bg.

Случаите на COVID-партита из цяла Америка не са малко. Има данни за сходни сбирки в Университета в Алабама, където студентите се състезават, кой ще се болести първи. Организаторите, които са инфектирани, канят хората, те оставят банкнота от няколко $ в буркан, а този, който даде първата позитивна проба, взема парите.

Тези празненство та са въодушевени от сбирките, които се провеждат, с цел да могат децата да се заразят с варицела, преди да бъде изобретена имунизацията за това, и " всичко просто да завърши " - те към този момент имат имунитет и родителите няма да бъдат сюрпризирани неприятно някой ден. Но двете заболявания са доста разнообразни - ковид ът е прекомерно непредвидим и колкото и да желаят младежите " всичко просто да завърши ", то краят може да е съдбовен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР