Направи впечатление голямата радост на български футболни фенове във форуми

...
Направи впечатление голямата радост на български футболни фенове във форуми
Коментари Харесай

Дабанович не е Сватбата, ВАР не е в катафалката...

Направи усещане огромната наслада на български футболни почитатели във конгреси и обществени мрежи нощес. Причината - че българският първенец Лудогорец се сбогува с шампионата Лига Европа. Не е патриотично, ще кажат някои. Ами, написах го и след мача на " орлите " със Септември - хората се вълнуват единствено при загуби на Лудогорец в евротурнирите. Защото им дотегна да гледат по какъв начин реферите и ВАР оказват помощ на " зелените " у нас. Зад граница пък се свири по разпоредбите и тимът на Шимунджа го усети за следващ път.

След показното против Динамо (Загреб), Никола Дабанович от Черна гора и сътрудниците му също демонстрираха, че да си футболен арбитър не е срамно и долно, а има достолепия. Защото не ги е боязън. Дабанович не е Сватбата, Брадвата или различен от българските рефери с прякори. ВАР в Лига Европа пък не е оня ВАР от Първа лига, комплициран в " катафалка ", по думи на Любослав Пенев.

И по този начин - 2 дузпи за Рома на " Олимпико ", анулиран гол на Лудогорец и червен картон за Вердон. Като че ли нещо сходно в българското състезание на Лудогорец не може да се случи в границите на сезон. В Европа се случва в границите на 90 минути. Разликата е огромна и се вижда от всички. Вратарят на " орлите " пък загатна по какъв начин нощес съдията не бил с тях. Не, не беше - беше с разпоредбите и в услуга на футбола.

Лошото е, че колкото и рефери да санкционират, на колкото и да спрат правата, чувството е, че поддръжката към Разград надали скоро ще секне. Трябва да се гледа по-генерално на обстановката. Дали ще е Сватбата или някой нов " воин ", все тая. И какво да вършат останалите наши тимове? Ясно, че няма по какъв начин всеки мач на Лудогорец у нас да се управлява от чужденци. Ще има ли изгода от " кръгла маса " във футбола ни? Какво ще стане - ще се съберат и ще си обещаят всякакви неща босовете. А дали ще се съблюдават?

Лудогорец беше приветлив тим първоначално. Заради това на мачовете им в Европа, които бяха в София, стадион " Васил Левски " се пълнеше. В Разград да се замислят за какво това от дълго време не е по този начин, а тимът им става все по-ненавиждан от последователите на други отбори. Всяко самообладание си има граници. Това на ентусиастите у нас от дълго време се изчерпа. И те, въпреки да бъдат оповестени от някои за противоположното на патриоти, нощес се радваха. На загубата на Лудогорец и от съдийството на високо равнище. Идва мач Локомотив - Лудогорец на " Лаута ". Още от същото или вдишване в нова посока? Скоро ще разберем...
 Асоциацията на съдиите скочи на Михайлов и Кашай!
Асоциацията на съдиите скочи на Михайлов и Кашай!

Ето мнението
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР