Направи ми впечатление една неприятна новина: „В Стрелча е обявено

...
Направи ми впечатление една неприятна новина: „В Стрелча е обявено
Коментари Харесай

София Прайд 1978

Направи ми усещане една неприятна вест: „ В Стрелча е оповестено бедствено състояние “. Лоша работа, крещя си, лоша…

„ Питейната вода е спряна и е негодна за пиянство. В момента е належащо да се изчака да намалее притока на вода, с цел да могат служащите да почистят. В противоположен случай тя ще ги отнесе. За същественото решение на казуса е нужна замяна на довеждащия тръбопровод, който е на 72 ГОДИНИ. Неговата дължина е 7 километра, А ОБЩИНАТА НЕ РАЗПОЛАГА С НЕОБХОДИМИТЕ СРЕДСТВА “.

Вероятно името Стрелча ви се върти в главите, но не можете да се сетите с какво тъкмо го свързвахте…

Едно време имаше един кмет – Иван Евстатиев, член на национално придвижване „ Русофили ", който не се занимаваше с тъпотии, като водопроводи-модопроводи, ами го даваше на едро – подвигна монумент на съвеЦкия Маршал Жуков. Големичък един подобен, с голяяяям герб на Съюз на съветските социалистически републики на него, сърп и чук – както си му е редът.

После Евстатиев го вкараха в пандиза за обезчестяване. Както и да е. Мисълта ми е, че Стрелча има какво да я пази, да не я мислим. Тя е като Липецк един тип. Има си скулптура на „ светец “ да я пази.

Сега ще ви опиша.

А, до момента в който не съм не запомнил: през вчерашния ден си приказвам тука с един комшия – дедо Добри (тоя дедо Добри е различен дедо Добри, не е оня дедо Добри), който е на 92 години и помни царско време. Та той май нещо ми се подиграваше и ме пита с една такава крива усмивка: „ Като има толкоз доста русофили в България – ми вика старецът – за какво сичките говорите единствено за нещата след 1917 година, а? То това си е да си не русофил, ами СССРофил или КГБфил направо… “, и ми се хили отсреща. Викам: „ Ей, дъртак, кат ти плеснем един, щи завъртим мустаците към ушите, бе! Какъв родолюбец си ти, бе! “ И тоя отново ми се хили. Както и да е, да ви кажа за Липецк в този момент:

В Липецк… това е град в Русия – та, в Липецк си имат скулптура на светец – Владимир Илич Ленин. Всякакви чудесии прави и им пази града. В Стрелча – и те по този начин! Само че на различен светец – Жуков. Ще се оправят в Стрелча, ми е мисълта, имат помощ свише. А, апропо – по какъв начин се присетих да ви кажа – тоя същия – дедо Добри – един път ми разправяше, че комунистите били мразели Бога, Християнството, не вярвали и трепели народа, като върви на черква, викали, че религията била опиат за народа (опиум – това е кат доста мощна ракия)… Аз му не вервам на тоя дъртак смотан, да ви кажа. Дърт е към този момент и изкукуригал.



Другото, което желаех да ви споделя е, че доста ме дразнат джендерите. А те – нагли, та нагли – на церемониал излезнаха. Потърсих, начи, да видя какво е това джендер церемониал, гейове-мейове, тва-онва, с цел да съм по този начин по-подготвен, като ги ненавиждам, и ми излезе една фотография на другаря Живков и другаря Брежнев и… сà съм малко комплициран. Ще ми би трябвало малко време да помисля.

В „ 24 часа “ пък прочетох, че са арестували българин в Берлин, тъй като изнасилвал 8-годишната си щерка от няколко години. Майката знаела, само че наредила на детето да си трае. Момичето обаче питало една другарка това дали е обикновено и на нея ли ѝ вършат по този начин у дома и историята стигнала до обществените, след това арест, след това майката припадала при ареста, тръшкала се, викала, че мъжът ѝ обещавал да спре, ма не спирал. Семейството има още две деца – по-малки.

И в този момент – развръзката… и тука към този момент мирише на норвежци, джендери и друга сволач – и тия деца ги били взели под грижата на обществените! Е, тва е! Значи са били прави тия, дето викаха, че Стратегията за детето е направена да краде деца от фамилиите и да ги раздава на други. Ето, в Германия имат тактика и какво – крадат български деца. Сега не се учудвайте, в случай че ги дадат тия деца на някой различен да ги гледа, вместо да ги върнат на обичайното българско семейство. И дедо Добри и по тоя въпрос се изрече – вика ми: „ Видя ли бе, злодей, тя Стратегията планува от ей такива отпадъци да се вземат децата, а не от всички, бе! “ Аз ви споделям, тоя дъртак си го проси доста съществено.

Аз си мисля – тоя българин най-малко не е джендер, нали? Начи не е толко отговорен, нали? Защо ще му взимат децата, да не може да си ги гледа индивидът? Развалят фамилията, а не знаят какъв брой е мъчно за едно обичайно българско семейство тия дни. Тежко е. Особено за семейство с полезности. В последна сметка – разнообразни фамилии, разнообразни полезности, нали, значимото е да са български и да са ИСТИНСКИ, ей тва е!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР