Направете си карикатурен образ и му се радвайте в социалните

...
Направете си карикатурен образ и му се радвайте в социалните
Коментари Харесай

Как да си създадем Facebook аватар

Направете си карикатурен облик и му се радвайте в обществените мрежи

Създаването на Фейсбук аватар е елементарно, с няколко елементарни стъпки
(снимка: Avatar Maker / видео)

Социалната мрежа Фейсбук предлага забавна функционалност, наречена Фейсбук Avatar. Както подсказва името й, тя разрешава на всеки консуматор да сътвори собствен личен аватар – карикатурно изображение на себе си, което можете да персонализирате с разнообразни прически, лица, тоалети и така нататък Това е сходно на Memoji и Bitmoji аватарите на Apple.

Може да зададете този аватар като фотография на профила ви във Фейсбук, както и да го употребявате в чат в Messenger. Също по този начин, аватарът ще бъде разполагаем като стикер в приложения като Twitter, Snapchat, Instagram и Mail.

Ето по какъв начин можете да си извършите Фейсбук аватар, в случай че към момента нямате подобен:
Отворете приложението Фейсбук на вашия смарт телефон и натиснете горния десен бутон с трите черти (ако сте консуматор на iOS – бутонът се намира в долния десен ъгъл ). Кликнете върху „ Вижте повече ” и изберете „ Аватари ”. Изберете цвета на кожата си, след което натиснете „ Напред ”. Изберете прическа – къса, междинна или дълга, както и нейния цвят. Изберете формата, линиите и тена на лицето. След това ще преминете към персонализиране на формата и цвета на очите, миглите и веждите. Възможно е да си добавите и очила. Изберете формата на тялото, облеклото, което смятате, че ви подхожда най-добре, като също по този начин можете да си добавите разнообразни аксесоари като шапка, шал и др. След като приключите с персонализирането, би трябвало да натиснете „ Напред ” и „ Готово ” и към този момент ще си имате собствен личен аватар
За да получите достъп до емоджитата и да употребявате вашия Фейсбук аватар, просто би трябвало да докоснете иконата на усмихнатото лице, която се намира на реда за мнения под някой пост във Фейсбук. Така ще намерите основания от вас аватар и ще можете да го употребявате в диалози.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР