- Направете перфектния портрет: Real-time Eye AF и Real-time Tracking

...
- Направете перфектния портрет: Real-time Eye AF и Real-time Tracking
Коментари Харесай

С творчески дух в сърцето, Xperia 5 IV е смартфон от най-висок клас

- Направете съвършения портрет: Real-time Eye AF и Real-time Tracking за всички камериi

- Превърнете ежедневните моменти в зрелищен театър: 4K HDR 120fps (до 5x) запис на занимателен каданс за всички камери

- Направете съвършеното селфи: 12MP предна камера и огромен датчик

- Завладяващо качествено преживяване пред екрана

- Full-stage стерео високоговорители

- Real time HDR драйв и по-ярък екран

- Мощен, само че стилен: 5000mAh батерия и мощен процесор в стилен размер

- Правете записи като в същинско студио: Висококачествен звукозапис с “Music Pro ”

- Играйте като експертите: Game Enhancer към този момент предлага опция за стрийминг онлайн или запис на вашия геймплей

Представяме Xperia 5 IV - смарт телефон от най-голям клас, който улавя красиво значимите моменти от живота. Смартфонът предлага доста мощни функционалности, които можете да откриете във флагшип моделите Xperia, само че в стилен дизайн. Xperia 5 IV е първият смарт телефон от серията Xperia 5, който предлага проследяващ автофокус Real-time Eye AF и Real-time tracking за всички камери, с цел да можете вие да вършиме съвършените портрети, 12MP предна камера, която разрешава необикновено ясни селфита и клипове даже и в едва осветени подиуми, BRAVIA CORE за Xperia, безжично зареждане и шерване на заряд. С най-новия процесор мощна 5,000mAh батерия, смарт телефонът ви разрешава да не спирате да творите и да създавате впечатляващо наличие, което да стриймвате или споделяте с лекост през целия ден.

Улавяйте моментите като експерти:

Xperia 5 IV побира в компактния си дизайн най-хубавото от технологиите, употребявани в нашия флагшип смарт телефон Xperia 1 IV и серията фотоапарати AlphaTM, като да вземем за пример Eye AF и Object Tracking за следене на обекти, с цел да може вие да сте сигурни, че в никакъв случай повече няма да пропуснете да уловите специфичните моменти. Използваните и за трите камери датчици със скорост на прочит на данните 120fps осъществят запис с качество 4K 120fps и (до 5 пъти) занимателен каданс, с цел да снимате както в никакъв случай преди. Videography Pro ви разрешава и да стриймвате своето наличие онлайн непосредствено към стрийминг услуги [ii] . За видео селфита и влогове новата предна камера предлага усъвършенстван 12MP датчик, с който получавате 4K HDR наличие с извънредно градиране на контраста и опция да вършиме ясни селфита и в най-трудните условия, като да вземем за пример доста ярка светлина или при едва осветяване. Ако го употребявате дружно с Vlog Monitor (XQZ-IV01, който се продава отделно), можете да получите съвършена настройка за влогове, с която елементарно да разкажете своята история. Xperia 5 IV е оборудван и с функционалност за външен екран. Ако го свържете към безогледален фотоапарат (като да вземем за пример фотоапаратите от серията Alpha), можете непосредствено да получите висококачествени изображения, снимани с Alpha, до момента в който следите от екрана на своята Xperia 5 IV .

Новоизгряващата музикална сензация с платинени продажби на Since 93/RCA - Кат Бърнс, разгласи идния си сингъл ‘People Pleaser’, за който си партнира със Sony Xperia за снимането на музикален клип напълно с Xperia 5 IV . Като се възползва от креативните благоприятни условия, които ръчните настройки на Videography Pro оферират, People Pleaser оживява на екрана със снимани през погледа на страничния наблюдаващ нережисирани моменти. “Проследяващият автофокус с Eye AF и Object Tracking на Xperia 5 IV е свръхестествен. Имаше доста придвижване в доста от сцените, които заснехме, и Eye AF беше постоянно право в задачата “, показа Йомар А О-Мейли, основен оператор. “Когато създаваш наличие с Xperia 5 IV, ти можеш да дадеш независимост на въображението си; плътно устройство, побрало в себе си най-прогресивните технологии, което можете да носите постоянно със себе си и което разрешава на елементарните хора да творят филми, ” Нейтън Джеймс Тети, режисьор. За да бъде изработен акапелен запис на припева във видеото, е употребявано приложението Music Pro и Кат Бърнс дава висока оценка на лекотата, с която то може да се употребява: “Да можеш да записваш аудио с високо качество и да го качиш непосредствено без помощта на преносим компютър е в действителност страхотна функционалност, която пести доста време в натоварения ми график! ”.

Направете съвършения портрет:

Когато употребявате Xperia 5 IV, нашите технологии от серията фотоапарати Alpha ви оказват помощ да извършите в действителност отличаващи се портретни фотоси. Освен Real-time Eye AF, Xperia 5 IV към този момент поддържа функционалността Real-time Tracking, която оказва помощ да проследявате обекта и задържате фокуса, даже когато той е в придвижване – по този начин можете да уловите незабравими моменти, цялостни с сила и страст. Това е допустимо с помощта на разбора на вероятността, който се базира на AI технологиите. С функционалности като обособен бутон за камерата, който незабавно отваря приложението на камерата, сте подготвени да започнете да творите единствено с едно допиране.

Открийте едно завладяващо преживяване пред екрана:

С Xperia 5 IV гледате и преживявате своето обичано наличие по-пълноценно с помощта на впечатляващия 6.1 " 21:9 FHD+ HDR OLED екран, който е с до 50% по-ярък от предходните 5 серии. Същевременно Real Time HDR драйвът усъвършенства качеството на картината, като възпроизвежда безпрепятствено градиране в преекспонираните или недоекспонираните зони от фрагмента. Благодарение на тези усъвършенствания вие виждате своето наличие върху екрана ясно даже и на ярка слънчева светлина. Можете да се насладите и на завладяващия кино тон Dolby Atmos®, предлаган в съдействие със Sony Pictures Entertainment както през своите слушалки, по този начин и с Full-stage стерео високоговорители.

Потребителите на приложението BRAVIA CORE за Xperia могат да избират всред стотици от най-новите заглавия и типичен блокбъстъри на Sony Pictures Entertainment и да им се насладят с високо качество с помощта на необятния 21:9 екран на Xperia 5 IV. Надникнете зад кулисите със Studio Access и изживейте заглавия с IMAX® Enhanced качество и завладяващо аудио от DTS, всичко това - включено в BRAVIA CORE за Xperia.

Компактен, само че мощен асистент, с който можете да творите през целия ден:

С 5,000mAh батерия с адаптиращо се зареждане, което ви разрешава да удължите живота на батерията с до 3 години, с Xperia 5 IV получавате повече от задоволително заряд за вашата креативност. Когато батерията има потребност от малко заряд, можете да заредите бързо до 50% единствено за 30 минути със зарядно устройство XQZ-UC1. Xperia 5 IV поддържа безжично зареждане и предлага функционалност за шерване на заряд, с цел да можете елементарно да поддържате заредени всички свои устройства и да сте постоянно подготвени.

Прецизно настроено в съдействие със Sony Music Entertainment аудио:

Xperia 5 IV ви обезпечава завладяващо аудио с висока резолюция или 360 Reality Audio на Sony за тон. Независимо дали предпочитате слушалки с кабел или безжични слушалки, Xperia 5 IV ви обезпечава извънредно качество на звука с 3.5mm аудио жак и безжична връзка. Ако комбинирате " DSEE Ultimate " с LDAC поддръжка, можете да се насладите на вашите стрийминг услуги с висока резолюция и качество на звука. Xperia 5 IV поддържа и най-новата технология Bluetooth LE Audio.

Може да употребявате Xperia 5 IV даже и да записвате музика с качество като в професионално звукозаписно студио с помощта на новото приложение Music Pro. Когато качите записано от вас аудио на облака, външният звук се отстранява благодарение на нашата неповторима технология за обособяване на източниците на тон и се възпроизвежда внимателен и първокачествен тон с качество като на запис, изработен с професионално съоръжение в звукозаписно студио. Можете да отделите вокалите от звука на акустичната китара и да ги миксирате в стремежи от вас баланс на силата на звука.

Играйте като експертите и споделяйте своите победи:

Xperia 5 IV предлага цялата скорост, експлоатационни характерности и надеждност, които ви трябват за вашия мобилен гейминг от най-високо равнище. 120Hz екран с 240Hz съкращаване на размазването при придвижване разрешава ясно и безпрепятствено възпроизвеждане на играта. Благодарение на поддържаната 240Hz скорост на сканиране за докосвания, дейностите се регистрират бързо и точно в синхрон с действието на екрана. В допълнение функционалността Game enhancer ви обезпечава преимущество пред конкуренцията, като ви разрешава да персонализирате настройките на картината и звука. Получавате и опция за стрийминг онлайн в SNS[ii]. Можете да следите мненията в действително време и елементарно да се включите с коментар върху екрана до момента в който върви играта. Благодарение на високата скорост на запис до 120fps, можете да споделяте своите победи в цялостния им искра.

Енергия за всички ваши ежедневни потребности:

Xperia 5 IV комбинира мощни и надеждни характерности с доста и разнообразни практични функционалности, които ви зареждат с вълнуващи страсти. Мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 1 обезпечава революционни работни характерности и разнообразни нововъведения като AI, по-добър гейминг и благоприятни условия за свързване.

Винаги и на всички места с вас:

За повече креативна независимост Xperia 5 IV е с клас на водоустойчивост IP65/68 и отбрана против прахови частици. Той е задоволително здрав за всяка обстановка с помощта на употребяваните Corning® Gorilla® Glass Victus® за предното и задното стъкло.

Още аргументи да изберете Xperia:

Като част от напъните на Sony за реализиране на резистентност, в опаковъчните материали за Xperia 5 IV не е употребена пластмаса, като пластмасовите елементи са отстранени или сменени от хартиени материали.

Цена и наличност

Xperia 5 IV ще бъде разполагаем за закупуване от средата на м. септември 2022 година на цена от почти €1049. Моделът ще бъде разполагаем в черно, зелено и екрю.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР