Направете нещо смислено, изградете нещо. С рушене не се печели.

...
Направете нещо смислено, изградете нещо. С рушене не се печели.
Коментари Харесай

Мая Манолова писна: Ако бутнат МОЧА, той ще бутне тях и ще загубят изборите

Направете нещо свястно, изградете нещо. С рушене не се печели. Историята не е слугиня на жалки политици като тези от десницата в София. Това съобщи представителят на обединяването ЛЕВИЦАТА! и на бранителите на Паметника на Съветската войска Мая Манолова във връзка отбелязването на 9 септември от десницата в София.
„ Жалки опити на жалки хора. Те нямат решения на проблемите, нямат визия за бъдещето, мислят да завоюват изборите с борба с историята, с разглобяване на историята. Няма да им го позволим “, сподели Манолова, предава Bulgaria On Air.
Тя прикани Христо Иванов, Атанас Атанасов, „ индивида от Банкя “ и техните сътрудници от Движение за права и свободи да прекратят „ жалката война с историята “. По думите ѝ властта не смее действително да бутне паметника, тъй като ще изгубят изборите.
„ Ако те бутнат паметника, народът ще бутне тях. Насъскват една група с фашизоидни лозунги, с палене на флагове, закани за кавга, за гибел. Това е толкоз низко “, сподели Манолова.
От ЛЕВИЦАТА! към този момент внесоха тъжби в Административния съд против заповеди на основния проектант и на регионалната администрация за оповестяването на паметника като рисков и неговото обграждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР