Направена с Полароид снимка на две завързани деца, открита на

...
Направена с Полароид снимка на две завързани деца, открита на
Коментари Харесай

Мистериозна СНИМКА на две завързани деца, намерена на паркинг, озадачава полицията вече 28 години

Направена с Полароид фотография на две завързани деца, открита на паркинг във Флорида през август 1989 година, продължава да тормози американската полиция. На фрагмента момче и момиче лежат на легло, а устите им са залепени с тиксо. Полицията незабавно се е заела с мистериозния случай, само че 28 години по-късно лицата от фотографията не престават да са в неопределеност, оповестява „ Сън”.

Когато чиновниците на реда популяризирали фотографията, стотици фамилии се обадили, с цел да кажат, че това са изчезналите им дечица. Една от тях е майката на Тара Калико, която твърди, че момичето на фотографията е щерка й, изчезнала преди година.



През далечната 1988 година 19-годишната Тара се качила на колелото си и потеглила от Ню Йорк към Мексико и от този момент никой не я е виждал.



Действително Тара доста наподобява на момичето от фотографията, само че от ФБР решили, че това тези доказателства не са безапелационни.

Самоличността на момчето също не е разкрита, макар че фамилията на Майкъл Хенли вярвало, че на фотографията е синът им. Надеждите им да видят детето си още веднъж обаче рухнали, когато служители на реда им съобщили, че са разкрили останките на момчето в гората край Ню Мексико. По думите им, Майкъл се е изгубил и по-късно е умрял.

Единствената улика на мястото, където била открита фотографията, бил недоверчив бял фургон без прозорец, само че и той липсващ безследно. Затова и до този миг е незнайно какво е станало с децата от фотоса, живи ли са и къде се намират сега.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР