Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално

...
Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално
Коментари Харесай

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP притегля доста внимание, защото търговците чакат евентуално възобновяване на предходните му върхови стойности на фона на мощния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

Правните победи на Ripple Labs против Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) в допълнение подхраниха оптимизма към вероятностите на XRP .

Въпреки тази по-широка пазарна динамичност и оптимистичните упования обаче представянето на XRP е незадоволително.

Изобилстват въпроси по отношение на способността му да доближи даже $1, да не приказваме за надхвърлянето на $2. Различни механически индикатори, в това число показателят на относителната мощ (RSI), изключително спрямо RSI на Биткойн , подсказват за тази неустановеност.

През миналата година цената на XRP означи нарастване от 38.53%, до момента в който единствено през 2024 година тя се намали с 13.91%. Неотдавнашната комерсиална интензивност също отразява това неубедително показване, като криптовалутата записва спад от под 1% през последните 30 дни.

Днес цената на XRP означи скок от 2.5% все още на писане на публикацията и се търгува на цена от $0.54.

В вероятност логаритмите на PricePredictions допускат евентуална възходяща наклонност за XRP в близко бъдеще. Те плануват непретенциозно нарастване от 2.8%, като до 1 март 2024 година XRP ще доближи $0.553549.

Освен това техните модели с изкуствен интелект плануват тази възходяща траектория да продължи и през втората половина на март, като предвиждат стойност от $0.570682 USD в границите на 30 дни – кумулативно нарастване от 5.55%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР