Напоследък все повече се говори за това, че има храни,

...
Напоследък все повече се говори за това, че има храни,
Коментари Харесай

Това са храните, подходящи за всяка кръвна група

Напоследък от ден на ден се приказва за това, че има храни, подобаващи за другите кръвни групи и такива, които е добре по-скоро да избягвате. Днес ще ви подскажем кои храни се обработват добре от организма ви и кои може да избягвате, в случай че желаете да поддържате фигурата си стройна.

Винаги, когато започнете някакъв нов хранителен режим, не забравяйте първо да се консултирате с диетолог и да ревизирате дали прочетеното е годно за вашия организъм. Всеки организъм е строго самостоятелен, припомня actualno.com.

Кръвна група 0: Смята се, че хората с тази кръвна група могат умерено да си хапват доста белтъчини, с цел да поддържат добра форма. Включете в менюто си главно храни като пилешко месо, риба и зеленчуци. Ако добавите и свинско, безусловно избирайте такова с по-малко мазнини и по-чисто месо. Избягвайте прясното мляко, тъй като то може да подуе стомаха ви и да ви донесе дискомфорт.

Кръвна група А: Храните, подобаващи за хора с кръвна група А, са разнородни, само че по-скоро изискват намаляването на приема на месо. Наблегнете на пресните плодове и зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни. Добре е да включите и бобовите растения, тъй като те се отразяват добре на организма, без да прекалявате обаче. Винаги гледайте да подсилвате имунната си система, тъй като е слабото ви място.

Кръвна група Б: Хората с тази кръвна група е добре да си похапват повече зеленчуци, яйца и млечни артикули, които са с по-ниско наличие на мазнини. Избягвайте пълномаслените артикули, тъй като те се отразяват и на положението на кожата, а в случай че имате сензитивна кожа, единствено може да си навредите повече. Може да избягвате и царевицата, пшеницата и елдата, които също се преработват по-трудно от организма ни.

Кръвна група АБ: Храните, на които е добре да наблегнете са зелените зеленчуци, морските блага и млечните артикули. Тук изборът дали да бъдат пълномаслени или не, остава напълно на вас. Налага се да избягвате огромните дози кофеин, алкохола и сушените меса, тъй като те не биха се отразили добре на организма ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР