Напоследък все повече хора страдат от липса на достатъчно свободно

...
Напоследък все повече хора страдат от липса на достатъчно свободно
Коментари Харесай

Най-вкусната и мързелива вечеря

Напоследък от ден на ден хора страдат от липса на задоволително свободно време. Това, на процедура, е обвързвано с купищата задължения, които имат на работното си място. Изтощени след края на дългия работен ден, те се прибират вкъщи и нямат сили, с които да сътворят някоя и друга кулинарна вкусотийка.
Това, най-общо казано, ги принуждава да се възползват от десетките предписания за вкусни и бързи вечери. Днес сме подготвили точно една такава запеканка, която като се изключи че е вкусна, се сътворява за броени минути.

Запеканка с картофи, шунка, кашкавал и още нещо
Продукти, които ще са ви нужни:
• 1 кг сварени картофи
• 200 грама кашкавал
• 200 грама шунка
• Топено сирене
• Сметана
• Сол
• Черен пипер
 Лесна и вкусна вечеря за хора, които постят Лесна и вкусна вечеря за хора, които постят
Великденските пости се съблюдават от не малко хора. Това е интервалът, в който преставаме да се храним с артикули от скотски генезис. П...
• Домат
• 100 грама сирене
Начин на подготвяне:
За да не губите прекомерно доста време в приготвянето на днешната запеканка, предлагаме ви да се заемете с варенето на картофите още от предния ден. Така, единственото, което ще се изисква от вас да извършите откакто сте се прибрали вкъщи, е да подредите всяка една от съставките в подобаващ съд и да ги запечете.
Вземете си тавичка с незалепващо покритие и по този начин няма да се постанова даже да покривате с хартия за печене. Сложете картофките, нарежете на кубчета или тънки ивички шунката и я прибавете към тях. Натрошете сиренето, нарежете на филийки топеното сирене и подправете. Накрая можете да покриете с няколко резена домат. Долейте и готварската сметана.
 Лесна рецепта за хрупкаво пиле Лесна рецепта за хрупкаво пиле
Рецептите с пилешко са едни от най-предпочитаните, тъй като се подготвят бързо и елементарно. Надяваме се да ви хареса и да я опитате вкъщи. П...
Запечете в авансово загрята фурна на 200 градуса. Обикновено приготвянето на тази вечеря лишава почти 30 минути.

След като картофките и останалите артикули заловен златист тен, поръсете с кашкавала и печете още 5 – 10 минути, до момента в който не се разтопи.
Можете да сервирате в компанията на свежа салата от пресни зеленчуци и чаша охладено розе. Това е една забавна, лесна, бърза и доста вкусна вечеря, на която си коства да се насладите.
Желаем ви прелестно похапване!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР