Напоследък все по-разгорещено се обсъжда скорошния годеж на принц Хари

...
Напоследък все по-разгорещено се обсъжда скорошния годеж на принц Хари
Коментари Харесай

Меган избра шаферките

Напоследък все по-разгорещено се разисква скорошния годеж на принц Хари и Меган Маркъл, при което ползата към "Американската Пепеляшка " нараства. Но актрисата по нищо не наподобява на приказния персонаж, с който я съпоставят. Меган има бляскав живот, сполучлива актьорска кариера и правилни другари от трансатлантическия хайлайф.

Така, че в случай че Маркъл се откри в Лондон, това ще даде нов подтик на светския живот на английската столица. На посетители сигурно ще идват световноизвестна тенисистка, брачна половинка на значим политик, боливудска звезда, прочут дизайнер и доста други. Вижте тогава чии имена се крият под гореизброените трофеи:

Маркъс Андерсън - краля на празненствата и член на управлението на частните клубове Soho House

Това е индивидът, срещнал Мегън с принц Хари - Маркъс Андерсън. С актрисата са другари от години, техни фотоси дружно са се появявали нееднократно в обществените мрежи. Самата Мегън преди време загатна Маркъс като "един от най-близките й другари ". Андерсън е роден в Онтарио, където се срещнал с евентуалната избраница на принца. На 19 години се преместил да живее в Лондон и с цел да си изкара прехраната, почнал работа като сервитьор в частния клуб Soho House. Талантът и общителността на младежа не останали незабелязани, скоро Маркъс се издигнал до шеф по въпросите на световното участие в клуба.

Пак той разкрил клон на Soho в Торонто - тъкмо когато в града била и Мегън, на снимачната площадка на "Костюмари ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР