Напоследък все по-често чуваме, че някоя известна личност е заразена

...
Напоследък все по-често чуваме, че някоя известна личност е заразена
Коментари Харесай

Грета Тунберг, коронавирусът и съмненията на активистката, че е болна

Напоследък все по-често чуваме, че някоя известна персона е инфектирана с COVID-19, а да си признаем, изключително новината за принц Чарлз ни изненада доста. Както към този момент стана ясно (и то не един път), никой не е предпазен.

И Грета Тунберг не е изключение. Активистката счита, че е инфектирана с новия ковид. Тя показа съмненията си в своя Instagram профил, като написа, че с татко ѝ може би са заболели от COVID-19. Двамата са почнали да демонстрират признаци преди 10 дни, откакто са се завърнали от Брюксел.

Грета споделя с почитателите си, че защото не се е чувствала добре, е прекарала последните две седмици в самоизолация, само че по този начин и не се е изследвала.

" В Швеция всеки, който се усеща зле, само че няма по-сериозни признаци, е помолен да си седи у дома и да се изолира. Затова и аз не съм била тествана за COVID-19, само че има огромна възможност да съм инфектирана ", написа 17-годишната активистка, като прибавя, че към този момент се възвръща.

Грета не пропусна да моли да следваме рекомендациите на държавните управления и да си стоим у дома, като помоли почитателите си да не подценяват обстановката и да не излагат на риск околните си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР