Напоследък все по-често чуваме, че някоя известна личност е заразена

Напоследък все по-често чуваме, че някоя известна личност е заразена ...

Грета Тунберг, коронавирусът и съмненията на активистката, че е болна.

Напоследък все по-често чуваме, че някоя известна личност е заразена с COVID-19, а да си признаем, особено новината за принц Чарлз ни изненада много. Както вече стана ясно (и то не един път), никой не е защитен.

И Грета Тунберг не е изключение. Активистката смята, че е заразена с новия коронавирус. Тя сподели подозренията си в своя Instagram профил, като написа, че с баща ѝ може би са болни от COVID-19. Двамата са започнали да проявяват симптоми преди 10 дни, след като са се завърнали от Брюксел.

Грета споделя с последователите си, че тъй като не се е чувствала добре, е прекарала последните две седмици в самоизолация, но така и не се е изследвала.

"В Швеция всеки, който се чувства зле, но няма по-сериозни симптоми, е помолен да си седи вкъщи и да се изолира. Затова и аз не съм била тествана за COVID-19, но има голяма вероятност да съм заразена", пише 17-годишната активистка, като добавя, че вече се възстановява.

Грета не пропусна да апелира да следваме препоръките на правителствата и да си стоим вкъщи, като помоли последователите си да не подценяват ситуацията и да не излагат на риск близките си. /lifestyle.bg

Източник: dnesplus.bg