Напоследък в Tik-Tok върлува нова модна тенденция - Lazy girl

...
Напоследък в Tik-Tok върлува нова модна тенденция - Lazy girl
Коментари Харесай

5 аутфита, вдъхновени от тенденцията Lazy girl


Напоследък в Tik-Tok върлува нова фешън наклонност - Lazy girl или " мързеливо момиче ". За идващите я това е освен жанр, а и метод на живот. В свят, който постоянно изисква съвършенство и отлична хармония, наклонността " мързеливо момиче " е отдадена на комфорта, простотата и безгрижието. Тази наклонност завладя платформата, като потребителите прегърнаха концепцията, че модата не постоянно би трябвало да бъде с висока степен на поддръжка.

Това е придвижване, което предизвиква хората да избират комфортни и неангажиращи облекла, постоянно oversized, спортни дрехи и повърхностно въодушевление. Помислете за торбести потници, клинове и маратонки - облекла, които излъчват неналожителен сексапил.

Един от основните детайли на наклонността " мързеливо момиче " е отхвърлянето на обичайните фешън правила. Вместо да прекарват часове в сформиране на подробно плануван тоалет, потребителите на Tik-Tok избират ансамбли, които изискват минимални старания. Акцентът е подложен върху удобството и лекотата с добавена нотка на равнодушие.

Естетиката на мързеливото момиче не е обвързвана с това да изглеждаш рошав или занемарен, а по-скоро с възприемането на един разчупен, само че целеустремен жанр. Това може да се показва в преднамерено оставени разкопчани копчета, нехаен кок или съчетаване на изящен аксесоар с другояче повърхностно облекло. Тя също по този начин предизвиква позитивното отношение към тялото и любовта към себе си - да одобряваме телата си, такива, каквито са. Без да се съобразяваме  с публичните упования.

Ако концепцията ви подхожда, споделяме ви 5 аутфира, въодушевени от тенденцията Lazy girl.

Спортни, само че стилни

Спортното облекло се настани трайно в дрешника ни, даже на тези от нас, които не упражняват. Заменихме дънките и тениските с клинове и спортни сутиени. Клинове са идеалният вид, когато се постанова да тичате до магазина, с тях можете да седнете комфортно в на лекции, вместо да се задушавате в дънките си или даже да се облечете с дълъг пуловер и ботуши през зимата. Клинове и подобаващи спортни сутиени, къси панталони за колела и дълга тениска, даже суитчър с качулка - имате доста разновидности да разнообразите аутфита си. По принцип всичко, което носите във фитнеса, можете да превърнете елементарно в всекидневно облекло.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Azar Key (@azarkey)

Съответстващи си комплекти

Една от най-големите компликации, свързани с поддържането на стилните трендове и с мързела, е да разберете кои елементи от облеклото си подхождат. Възможно е да имате някои в действителност стилни детайла, само че да нямате задоволително време или сила, с цел да прегледате дрешника си. Комплектите са тук, с цел да ви спасят. Съчетаването им е толкоз съвременно сега, че множеството магазини за облекла имат специфичен раздел за тях онлайн. Независимо дали става въпрос за комплект от пола и риза на цветя или за комплект от топ и панталон с необятни крачоли, те са там, с цел да улеснят живота ви. Да хвърлите сако или шал, с цел да добавите малко лукс към облеклото, е елементарен метод да изведете тази наклонност на идващото равнище и да я извършите своя лична.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jean | Extra Petite Blog (@jeanwang)

Анцузи

Това не е 2003 година с Парис Хилтън и нейният велурен спортен екип на Гучи няма да се върнат. Въпреки това анзуците са, само че в доста по-модерен тип от преди. Те са най-хубавата фешън наклонност за мързеливи девойки, защотоса комфортни и уютни за бягане по задания, само че не наподобяват като цялостна злополука. В днешно време те могат да се намерят в съвсем всеки магазин. С тях ще се чувствате по този начин, като че ли животът ви е спретнат малко повече, когато отивате на брънч недоспали. Гигантските маратонки, по които всички са захласнати в този момент, ще се съчетаят съвършено с този комфортен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Farah Vargas (@farahpink)

Графични тениски

Графичните тениски са съвършен метод да покажете нещо, което ви вълнува, и елементарен метод да започнете диалог с някого. Те са супер комфортни, само че също по този начин могат да се съчетаят добре с клинове или дънки и пуловер. Освен това те в действителност освежават аутфита и с тях няма да изглеждате толкоз изтощени и безусловно небрежни. Тъй като дънките си подхождат с съвсем всичко, в никакъв случай няма да се притеснявате дали тениската им ви подхожда.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от g i r l d a n g e r o u s (@girl.dangerousla)

Свободни панталони

Тази визия е малко по-classy от горните, само че хубавото при нея е, че е също толкоз комфортна и в крайник с наклонността, колкото и останалите. Широките панталони са идеални за случаите, когато сте се събудили късно, само че ви следва среща. Те към момента могат да наподобяват професионално и стилно по същия метод, по който могат да наподобяват небрежни и комфортни. Съчетаването им със сако подсигурява, че ще изглеждате добре, само че няма да се дразните, че панталонът ви прекъсва кръвообращението през целия ден. Освен това са чудесна опция, когато потниците са прекомерно небрежни, а дънките са неуместни. Повечето от тях са с висока талия, тъй че наподобяват супер сладко с горнища или бодита. Неутралните цветове подсигуряват, че постоянно ще можете да намерите подобаващ топ, само че не се опасявайте да се разклоните и да изберете маслинено зелено или бордо за по-смел външен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SUPPLIER HIJAB TERMURAH (@casi.id)

Въпреки че стилната наклонност " мързеливо момиче " може да наподобява като отклоняване от обичайните фешън стандарти, би трябвало да отбележим, че не става дума тъкмо за мързел, а по-скоро за протест против схващането, че човек би трябвало непрекъснато да се стреми към съвършенство във външния си тип. Това е увещание, че модата е форма на себеизразяване и всеки би трябвало да се усеща свободен да дефинира стила си съгласно своите условия.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР