Напоследък тийнсензацията Тита е доста крайна в провокациите си. Доскоро

...
Напоследък тийнсензацията Тита е доста крайна в провокациите си. Доскоро
Коментари Харесай

Тита се пусна по оскъдно облекло СНИМКА

Напоследък тийнсензацията Тита е много последна в провокациите си. Доскоро момичето от Силистра се славеше като безшумно и консервативно момиче, а театралният й облик е просто роля. Сега обаче е решила да бъде последна и в персоналните си снимки, които са отвън сцената.

Тита показа кадър, на който театралничи с изрязан бански, а на заден декор се вижда басейн и готин мъж. Най-вероятно това е гаджето на певицата, който пътува с нея по време на лятното турне, което е в разгара си.



Запознати издават, че откогато се събраха още веднъж, Тита и богатото й гадже се натискат при всяка опция. Правели го и на открити места, къдети бързо приковавали погледите към себе си. Едни се възмущават, други пък им се радват на любовта.

Факт е обаче, че за година Тита съумя да се оправи с непотребните килограми и от поничка се трансформира в същински сексимвол. Снимката й в обществените мрежи бързо събра хиляди лайкове и хвалби за съвършено тяло. Явно до момента килограмите са пречели на антилопата да се снима по-разголена, само че в този момент към този момент няма такива терзания и без срам ръси съблазън, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР