Напоследък тенденциите, вдъхновени от 80-те години на XX век, се

...
Напоследък тенденциите, вдъхновени от 80-те години на XX век, се
Коментари Харесай

Friday Fetish: Сиена Милър и панталоните на новия сезон

Напоследък трендовете, въодушевени от 80-те години на XX век, се трансфораха в една от най-горещите тематики за стилните издания. 

Блогърите побързаха да ги включат в своите фешън опити, а не щеш ли отговорът на звездите не закъсня. Кой би ни показал по какъв начин тъкмо да носим контур, инспириран от диско ерата, от Сиена Милър? Британката има очебийно отношение към модата и стила, а ние постоянно се радваме да забележим нейния прочит на горещите трендове.

Този път забелязахме Милър с известните от това десетилетие “paper bag ” панталони. Името им идва от обстоятелството, че талията им наподобява като пристегната хартиена торба. Моделът постоянно е с висока талия и необятен колан, което ги прави подобаващи за друг вид фигури. Високата талия прикрива коремчето, а настоящите оферти с дължина до глезените издължават краката. Сиена се възползва от този факт, като в допълнение прибавя обувки на ток и платформа. Вижте визията й, както и нашите шопинг оферти, в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia)

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР