Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Да, знам,

...
Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Да, знам,
Коментари Харесай

Промяната прави каквото си иска. Това е предупреждение: Слави

" Напоследък стават неразбираеми неща в ръководството на страната.

Да, знам, че звучи малко необичайно, в случай, че " ИТН " е част от ръководещата коалиция, само че е реалност. Нелеп факт.

Защото представителите на " Продължаваме промяната ” в този кабинет нито се допитват до съдружните си сътрудници, нито чуват какво им споделят, нито си вземат записка, а доста постоянно вършат каквото си желаят. И доста постоянно това въобще не е положително за страната. Много постоянно и приказват. Разни хора от тях приказват без да има потребност по тематики, от които не схващат. Примерите са доста.

 

Например, за казуса със спрените газови доставки и договарянията за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни специалисти по енергетика, изключително Лена. По-лошото е, че приказват погрешни неща, да вземем за пример за предстоящата цена на газа. И освен. Създават погрешни упования. И вредят на мъчно провежданите договаряния.

 

Друг образец. В тази рецесия, основана от войната в Украйна, сума ти хора изясняват какви ограничения ще се приложат. Обясняват ги, все едно са последна инстанция. Обясняват и дават обещание. С дребната разлика, че нищо от обещаното към момента не е разисквано и не е признато от съдружните сътрудници. Или пък опитът на Асен Василев да прескочи освен Парламента, а и съдружното съглашение за метода, по който страната да приеме еврото.

 

За казуса със Северна Македония е направо ненужно да ви приказвам. Защото всички схванаха за

 

нерегламентираните опити на Кирил Петков и

съветниците му да заобиколят националния интерес

 

Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една далавера на ГЕРБ? Къде са тези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела " ГЕРБ ”, в случай, че в кабинета има фрагменти на ГЕРБ като министри?

 

Защо споделям всичко това? Казвам го като предизвестие.

 

Надявам се да са ме разбрали ", съобщи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР