Напоследък стана много модерно родните звезди да се оплакват от

...
Напоследък стана много модерно родните звезди да се оплакват от
Коментари Харесай

И Слави с паник атаки

Напоследък стана доста съвременно родните звезди да се оплакват от паник офанзиви, които тровят лъскавото им всекидневие. И до момента в който до неотдавна от необяснимия припадък на боязън и тревога се оплакваха нежни дами като Моника Валериева и Миглена Каканашева-Мегз, оказа се, че и мощните мъже падат жертва на модерното заболяване. След огромния футболист Джиджи Буфон, който преди дни заяви, че бил пред отричане от спорта поради паник ататките преди мач, през вчерашния ден вечерта същото самопризнание направи и Слави Трифонов.



Повод стана гостуването на неговия сътрудник Камен Воденичаров. Двамата потънаха в сладки мемоари от времето на „ Каналето” и Слави самичък описа за паник офанзивата, въпреки че не я назова по този начин. Случката се разиграла на път към Бургас, където двамата имали участия. Пътували безпроблемно с БМВ-то на Камен, когато Слави получил ненадейно мощно сърцетуптене и оповестил, че умира. Воденичаров реагирал невъзмутимо, спрял колата и помолил Трифонов просто да се разноски, дишайки.

Той го успокоил, че няма да почине, само че след настояването на Слави, че до кончината му остават броени минути, подкарал към болничното заведение в Бургас. Интересното е, че водещият на шоуто самичък реши да опише тази толкоз персонална драма, без да е подтикван от събеседника си. Може би Трифонов опитва да вдигне още по-високо рейтинга си със свои съкровени прекарвания във времето, когато по конкурентната Нова телевизия вървят не омразните му „ Господари на ефира”, а остарял сериал.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР