Напоследък сред най-обсъжданите теми у нас, наред с цените на

...
Напоследък сред най-обсъжданите теми у нас, наред с цените на
Коментари Харесай

Актьорът Даниел Върбанов от хитовия сериал „Войната на буквите“: Приличаме си с героя ми Баян


Напоследък измежду най-обсъжданите тематики у нас, наред с цените на храните и следващите избори, е хитовият исторически сериал „ Войната на буквите “ на Българска национална телевизия.

 

След първите епизоди на сериала, мненията за и срещу валят като проливен дъжд. Зрителите се интересуват най-много от артиста, влезнал в ролята на княз Баян – дребният наследник на цар Симеон Велики. Истината е, че това е първата основна роля в професионалния път на 22-годишния Даниел Върбанов, който към момента е студент по актьорско майсторство.

 



Даниел не крие насладата си от това, че е бил признат добре от феновете, само че е безапелационен, че това няма по какъв начин да бъде планувано. Вече го стопират по улиците, с цел да го поздравят за ролята, пишат му безусловно непознати хора…

 

Няма претенцията, че превъзхожда който и да било от 130-те претенденти явили се за ролята и счита, че просто е паснал на визията, която са търсили за персонажа.

Смята, че с героя му Баян си наподобяват значително. Единствената разлика е, че Баян е една концепция по-непредвидим от него, а той е малко по-последователен.

 

Гордее се с родителите си (баща му е някогашният аграрни министър Венцислав Върбанов) и им благодари за страхотното детство, което е имал. В никакъв случай не ги крие, само че и не счита за обикновено да се показва с това кой е татко му и какъв пост е заемал.

Смята, че е наследил артистичността на татко си, който постоянно е душата на компанията.

 

Надява се, че протичащото се сега е началото на кариерата му и не крие, че си е сложил доста огромни цели. Смята, че създателят не би трябвало в никакъв случай да е изцяло удовлетворен от себе си, а да се стреми към по-големи висоти. Надява се да получи шанса да се допре и до останалите аспекти на това изкуство.

 

Относно рецензиите към сериала, Даниел Върбанов показва, че всеки има право на мнение. Той обаче разделя рецензията на два типа – стойностна, смислена и груба, самоцелна. В персонален проект обаче не може да се оплаче от отзивите.

 

Радва се и от това, че има повишен интерес на последователки към него. Твърди, че се усеща поласкан и прелестно сюрпризиран. Смята, че позитивната реакция е част от специалността и може да бъде призната единствено като комплимент.

За голямо отчаяние на почитателките си обаче, Даниел споделя, че си има другарка. Посочва обаче, че досега никой не е познал коя е приятелката му като в това време по никакъв начин не е мъчно истината да бъде разкрита. Ако някой въпреки всичко се досети, той е подготвен да удостовери.

 

Семейството и приятелката му се радват на триумфа, само че в това време те са и хората, които го смъкват на земята, в случай че има потребност. На тях разчита и за градивната рецензия.

Не знае какво ще му сервира живота отсега нататък, само че се надява да са вълнуващи неща.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР