Напоследък си е истинска новина да видим Селена Гомес на

...
Напоследък си е истинска новина да видим Селена Гомес на
Коментари Харесай

Селена Гомес е по-секси от всякога

Напоследък си е същинска вест да забележим Селена Гомес на аления килим . Певицата и актриса претърпя тежък интервал и се нуждаеше от време да се възвърне и физически, и душевен. Но в този момент ни наподобява повече от подготвена за огромно завръщане.

Гомес се появи на премиерата на новия филм с нейно присъединяване The Dead Don`t Die в Ню Йорк. Продукцията е първа за Селена от 2016 година и по тази причина е по-специална за нея. Но фокусът на събитието се отмести от киното към модата.

За премиерата актрисата избра дребна, черна рокля на Celine с цена 16 хиляди $ . Но не цифрите на етикета ни изненадват толкоз, колкото смелият избор на Гомес.
 Снимка 428548

Не ни е мъчно да заключим, че тоалетът май демонстрира повече, в сравнение с е належащо . Когато приказваме за жанр, има едно златно предписание, което гласи, че на показ би трябвало да са или краката, или деколтето на една жена. Е, Гомес обилно ни показва и двете...
 Селена Гомес, Уди Алън и A Rainy Day In New York
Какво свързва Селена Гомес и Уди Алън

Първи филмов откъс на кино лентата A Rainy Day In New York

Луксозната рокля като че ли се оказа тясна да скрие прелестите в горната част на тялото на Селена и просто няма по какъв начин погледите ни да не са приковани все в деколтето й. Явно 26-годишната актриса желае да гради нов имидж - на съдбовна жена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР