Напоследък се забелязва един доста бързо развиващ се тренд –

...
Напоследък се забелязва един доста бързо развиващ се тренд –
Коментари Харесай

Визията, вдъхновена от Аватар, която завладя света!

Напоследък се вижда един много бързо разрастващ се тренд – приятелите ни да си вършат „ аватари “ – албуми, в които едно лице може да се превъплъти в безусловно всевъзможни форми – като рисунка или схема с всевъзможни художествени визуализации. Защо ли? Харесва ни да се виждаме в една друга светлина, която е витална и цветна. Защото ни харесва да се виждаме в друга светлина! А в действителност знаем ли какво тъкмо значи „ аватар “? На компютърен диалект, това е изображението, което един консуматор поставя на своя профил, с цел да се показа. На санскрит „ аватар “ значи превъплъщенията на господ Вишну, които той приема, когато слиза на земята и прави геройства. И последната ни, най-близка асоциация на думата е не друга, а с хитовия филм Аватар (2009 г.), който напълно прекатурна визиите ни за киноизживяване.

На 16 декември е време да станем очевидци и на дълго чаканото му продължение: Аватар: Природата на водата. Филм, който още веднъж ще ни води в пъстрия и спиращ дъха свят на Аватар с обилни гори, искрящи морета и огромна обич, за която всяка edna oт нас мечтае. За любовта може и да изчакаме малко, само че пък пленителни грим визии, които ще ни трансфорат в страхотни „ аватарки “ към този момент са лесни и бързи за реализиране, и то без да бъде употребен филтър. Нека преобразяването стартира в този момент!

Пандора ви кани в своя белстящ, удивителен воден свят с една феноменално красива палитра, която ще затаи вашия мирис, като че ли се потапяте във вода. Лимитираната палитра за очи от NYX Professional Makeup Avatar 2 - The Color Palette съдържа 24 вибриращи нюанса – от тъмносиньо и лилаво до кафяво и тревисто зелено. Цветовете в палитрата са разграничени по подобен метод, че елементарно да ви подскажат кой цвят с кой може да се смеси, с цел да постигнете съразмерен опушен грим. Ако сте синеоки, предлагаме вашата „ аватар “ грим визия да бъде с нюансите от лявата половина на палитрата, а дамите със зелени и кафяви очи ще наподобяват необикновено с цветовете от дясната половина.



Edna поучава: използвайте най-светлия и ослепителен цвят под линията на веждите и във вътрешната страна на горния клепач. С тъмните цветове свързвайте гънката на клепача и външната му половина, а с най-тъмните нюанси начертайте с прецизна четка очна линия по линията на миглите.

Ежедневието остава на назад във времето, а вие пристъпвате в един същински парадайс – този на луната Пандора. Палитрата за лице на NYX Professional Makeup Avatar 2: The Way of Water с 2 хайлайтъра и 4 цвята руж са въодушевени от пъстрите светове на клановете Omatikaya и Metkayina Na’vi. Формулите са лесни за преливане и контуриране и ще придадат на тена ви едно фантастично (в дословния смисъл) лъчение.

 d Nyx

Edna поучава: използвайте най-наситените цветове руж върху изпъкналата част на скулите си, като леко преливайте с по-светлите, когато доближавате носа. Използвайте блестящия хайлайтър върху моста на носа, над горната джука, по средата на челото и от двете страни на ружа, като смесете с подобаваща четка. Екстра съвет: защото чакаме взрив на най-красивите „ аватарки “ в празничния сезон, когато блясъкът в никакъв случай не е задоволителен, използвайте хайлайтър стиковете Biolume от за екстра луминисцентно лъчение.

 d Nyx

Устните на една пленителна „ аватарка “ няма по какъв начин да бъдат скучни. Специално за вас сме подбрали доста смели цветове от супер пигментирани червила.  Двата матови нюанса от NYX Professional Makeup Avatar 2 в тъмнолилаво и бонбонено розово са въодушевени от величествените водачи на Пандора - Нейтири и Ронал. Наситените им цветове разрешават компактност единствено с едно нанасяне!

 d Nyx

Edna поучава: за още по-запомняща се визия на устните, заложете и на гланцове с блестящи частици върху червилото. Колекцията на NYX Professional Makeup Avatar 2 - Luminescent Lip Gloss - Shimmering Waters предлага три нюанса, които отразяват блещукащата магия на водата със своите сини и зелени частици.

 d Nyx

Нито един грим не е изцяло приключен без фиксиращ спрей, който да го държи там, където му е мястото, в продължение на часове. Напръскайте лицето си с NYX Professional Makeup Avatar 2 Metkayina Mist, който освен че фиксира грима, в допълнение подхранва кожата.

 d Nyx

Последно, само че не по значимост – няма по какъв начин да сме героини от Аватар без емблематичния наследник цвят, нали? Оцветете всекидневието си и разчупете стила си с цвета на водата – Na‘vi Paint за лице и тяло от NYX Professional Makeup Avatar 2. Изстискайте тубичката върху върховете на пръстите или четката за елементарно нанасяне на всички места върху очите, лицето или тялото за кондензиран цвят с цялостно покритие.

 d Nyx

Да сме същински поданици на Пандора не значи единствено да изглеждаме като тях – ние би трябвало да действаме и да мислим като тях – да почитаме планетата си и водата на нея. Затова и всички артикули освен са с веган формула и не са тествани върху животни, само че и цялата сбирка има за цел да понижи неподходящото влияние върху околната среда със своите еко опаковки от рециклирани материали. 

И до момента в който се потапяме в света на Аватар: Природата на водата, NYX Professional Makeup ни кани да участваме в акцията на „ Да запазим нашите океани удивителни “ с празнични начинания, които поддържат The Nature Conservancy - световна екологична организация с нестопанска цел. Как? Чрез занимателно предизвикателство в обществените медии – сред 30 ноември 2022 година и 28 февруари 2023 година за всеки пост с хаштаговете #NYXCosmeticsForAvatar, #KeepOurOceansAmazing и #AvatarTheWayOfWater, NYX Professional Makeup ще подари 1 $ на The Nature Conservancy и техните старания да защитят 10 типа от в действителност удивителните жители от нашите океани и техните местообитания.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР