Напоследък се питам, не прекалявам ли с критиките към управлението

...
Напоследък се питам, не прекалявам ли с критиките към управлението
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Борисов лъже на всяка крачка

Напоследък се запитвам, не пресилвам ли с рецензиите към ръководството и Бойко Борисов? Следя политическия живот - такава ми е работата, слушам и виждам изявите на премиера, изказванията му пред съпровождащите го кореспонденти - всичко разказва като прогрес, напредък, триумфи...

Това написа в профила си във Facebook Огнян Стефанов от „ Фрогнюз “.

Опитвам се страстите от повдигнатите ми обвинявания от прокуратурата, от преследването на Национална агенция за приходите (истинско гонене е - към този момент три години...), от "заграждането " на уеб страницата ни откъм финансиране да не влияят на текстовете, които пиша.

Но обстоятелствата просто отхвърлят всяка дума на Борисов. Той просто лъже на всяка крачка. Недоумявам, по какъв начин е допустимо почтените хора в ГЕРБ да мълчат и да одобряват покорно това? Не виждат ли операциите, не се ли срещат с хора от родните си места и изборни региони? Как бе, хора, търпите и мълчите?! Как гледате децата си в очите? Какво им казвате? Тия дето крадат и са част от мафиотските кръгове - те са ясни.

Но другите? Наистина ли властта, дребният келепирец и чиновнически пост са замъглили мозъците ви? Наистина ли вярвате, че е прогрес 10 години да сме на дъното в Европа, осем от които ръководи Борисов? Мъртва ли е дефинитивно ценностната ви система? Не виждате ли, че шайката убива страната и нацията?

Това е реалност, даже единствено на половина да съм прав. Но вие знаете, че съм прав най-малко на 90%. Знаете и отмествате гузно взор... Жалко. Можеше да сме заслужен народ и да изгоним мафиотите от властта. Можеше... Те са там с ваша помощ и съучастничество. И това не е укор, а проклинание, което ще ви тежи цялостен живот, колкото й да отхвърляте тази мисъл в този момент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР