Напоследък се говори за много телефони, които предстои да се

...
Напоследък се говори за много телефони, които предстои да се
Коментари Харесай

Нов leak потвърждава най-противоречивата част от дизайна на iPhone 11

Напоследък се приказва за доста телефони, които следва да се появят на пазара. Никой обаче не генерира толкоз интерес колкото iPhone 11. Очаква се телефонът да се появи в три разновидности. Те споделят една част от огромното количество информация, което излиза всеки ден.
Генерално външният тип на телефоните се чака да резервира традициите на марката в дизайна.
Единствената по-голяма разлика е по какъв начин камерата ще се сложи на гърба на устройствата. Меко казано недоволството е огромно, въпреки към момента да няма публично удостоверение от Apple.

Камерата ще получи необикновено огромен ъпгрейд. Ще има три лещи откъм гърба, нов режим за снимане при едва осветяване и какво ли още не. Това е ужасно, само че казусът е, че всичко това ще е сложено една огромна квадратна подутина.

Със сигурност това, което виждаме е надалеч от впечатляващо. Като при всичко останало към iPhone обаче, потребителите най-вероятно ще откачат първоначално, до момента в който след седмица или две нововъведението не бъде несъмнено за новия прелестен тренд.

Появи се информация, която може да се дефинира като най-близкото до публично удостоверение, което имаме. Производителят на аксесоари Olixar постоянно уцелва в десетката, когато демонстрира свои артикули преди излизането на даден модел. Сега се появиха протектори за камерата на iPhone 11 серията. Те са създадени за MobileFun.
И да, те изцяло съответстват с дизайна, който виждаме в последните седмици. Ето няколко фотоси, а нагоре има и видео:


Най-вероятно това съставлява новия iPhone и ще би трябвало да свикнем – харесва ни, или не. Очакваме го през септември.
Какво мислите за този дизайн?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР