Напоследък разбрахме доста за семейство Бийбър, защото двамата не спират

...
Напоследък разбрахме доста за семейство Бийбър, защото двамата не спират
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър: Съжалявам, че не се пазих за Хейли

Напоследък разбрахме много за семейство Бийбър , тъй като двамата не стопират с откровенията. А последната доза, която пристигна в диалог онлайн с почитатели във Фейсбук, още веднъж съумя много да ни изненада.

Джъстин и Хейли се включиха след последния излъчен епизод на документалния сериал " The Biebers on Watch ", с цел да дават отговор на въпроси.

Изпълнителят призна, че не съжалява за нищо, тъй като всичко, което е претърпял, го е направило подобен, какъвто е през днешния ден. Но не крие, че въпреки всичко има неща, които би трансформирал, в случай че има тази опция .

"My hope is that we never stop getting to know each other. I mean, that's kind of my goal in marriage til we're 100. We are still learning something new about each other constantly. " - Hailey Bieber talking about her ultimate goal in her marriage with Justin pic.twitter.com/1epsy9C9dW
— Justin Bieber Crew (@JBCrewdotcom) May 11, 2020
Бийбър изненада с откровението, че в случай че можеше да върне времето обратно и да не минава през цялата болежка, която е претърпял, може би щеше да се пази за брака си с Хейли и да не прави секс преди този момент .

" Знам, че звучи откачено. Сексът може да бъде замайващ, да си полово деен с някого може да е объркващо ", призна той.

Хейли се съгласи до известна степен със брачна половинка си и го поддържа, че физическата непосредственост постоянно обърква визията за същинските усеща, които изпитваш . Но не скри, че не е сигурна дали също би се пазила за брака, в случай че има опцията да върне времето обратно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на Май 15, 2020 в 11:34 PDT

Госпожа Бийбър не скри, че със брачна половинка си имат разнообразни визии за доста аспекти от живота. Но сега двамата са на едно мнение на тематика деца - желаят да имат, само че не тъкмо в този миг . Дoри към този момент имат измислени имена за наследниците си, само че не желаят да ги издават, написа ET.
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и откровенията им за депресията
Битката, която Джъстин и Хейли завоюваха

Когато имаш правилен съдружник

Засега Джъстин и Хейли се любуват на брака си и на щастливите моменти от него, като този да се будят всяка заран един и различен, без значение какъв брой ужасяващ е бил предходния ден. Освен това, двамата не стопират да научават нови неща за себе си и се надяват да е все по този начин, до момента в който станат на 100.
Ask Me Anything Live Week 2 with The Biebers

Публикувахте от Justin Bieber в Петък, 15 май 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР