Напоследък президентът много често казва неща, които не са верни.

...
Напоследък президентът много често казва неща, които не са верни.
Коментари Харесай

Денков: Напоследък президентът често казва неща, които не са верни

„ Напоследък президентът доста постоянно споделя неща, които не са правилни. Много постоянно неговите причини са основани на изкривената история “, съобщи министър-председателят Николай Денков в отговор на рецензиите на президента Румен Радев.

„ Всеки да бъде съден по делата “, прикани министър председателят.

„ Изказването на президента, че държавното управление не е направило задоволително, с цел да убеди Нидерландия и Австрия за влизането ни в Шенген, „ няма „ безусловно никаква основа ”, добави Денков.

По думите му кабинетът всекидневно договаря и има прецизен проект на деяние.

Премиерът отговори и на Илияна Йотова като заяв, че полемиката за службите се води в Народното събрание и би трябвало да е мощно експертна.

По-рано през днешния ден във Велико Търново вицепрезидентът разяснява, че съмнение в службите изричат хора, които желаят да сложат ръка върху тях, само че по думите ѝ Румен Радев няма да допусне това.

Министър-председателят разяснява и експулсирането на чиновници на Руската православна черква от страната ни.

„ Действията са въпрос на конфиденциален отчет, аз единствено се срещнах с него, нямам директно отношение към вземането на това решение, то е на ДАНС “, уточни той.

„ Когато някой прави непозволени дейности, той би трябвало да бъде глобен, в тази ситуация става дума за глоба против законите на България “, добави министър председателят Николай Денков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР