Напоследък, откакто живакът в термометрите започна осезаемо да се понижава,

...
Напоследък, откакто живакът в термометрите започна осезаемо да се понижава,
Коментари Харесай

Саня Борисова се наслади максимално на последните летни дни

Напоследък, откогато живакът в термометрите стартира осезаемо да се намалява, вероятно в съзнанието на мнозина постоянно звучат думите на добре познатата ария " Непознати улици ", в която се пее: " И никой не разбра - отива си лятото, идва есента "... Да, въпреки на никого да не му се искаше, факт е, че и този път жаркият сезон съумя да се изниже незабелязано, напускайки нашите географски ширини тихомълком, освен това по-рано от предстоящото.

И въпреки календарът да се пробва да ни убеди, че към момента не е настъпил мигът, в който публично можем да приветстваме новото годишно време, наличието му към този момент ясно се долавя в хладния въздух, разнасящ из улиците всеобщата горест по топлите месеци.

Преди това обаче да се случи, някои от по-предвидливите хора, които имаха благоразумието да се вслушат в предизвестията на метеоролозите за идната смяна в климата, използваха последните горещи слънчеви лъчи уместно, наслаждавайки им се оптимално. При това на допустимо най-подходящото за задачата място, а точно морският бряг, трансформирал се в знак на пламенните прекарвания и огнени страсти, по неписано предписание изпълващи задушните дни. А една от тези, които съумя да стигне до крайбрежието, с цел да изпрати почтено отиващото си лято, бе прелестната Саня Борисова.

Неотдавна някогашната брачна половинка на режисьора Ники Илиев показа в персоналния си Инстаграм акаунт фотография от плажна линия, намираща се някъде по родното Черноморие, с която несъмнено съумя да развълнува своите фенове, изключително мъжката част от тях. На нея актрисата, която е облечена в цялостен черен бански с тънки презрамки и внимателно V-образно деколте, театралничи пред фотографския обектив легнала по тил в плитчините, оставяйки водата на естествения басейн да обгърне тялото ѝ.

Още при започване на своята кариера, когато за първи път се появи в телевизионния сериал " Забранена обич ", видинчанката очарова публиката с привлекателната си осанка, а актуалната ѝ обява реализира същия резултат, затвърждавайки по самобитен метод позицията ѝ на една от най-обаятелните дами както на дребния, по този начин и на огромния екран у нас.

" Морето е изхвърлило на брега една нимфа ", означи един от феновете ѝ в мненията към поста, който все още е събрал хиляди лайкове.

През последните месеци Саня се бе отдала на пътешествия, отвели я на разнообразни места. Освен обичайна ѝ обиколка, включваща огромна част от курортите, редящи се по нашето Черноморие, този път тя посети Гърция и Милано, отдавайки се на незабравими мигове, към които в този момент, когато обликът на времето придобива сиви оттенъци, с наслада може да се върне, поемайки на вълнуваща разходка по Алеята на спомените.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР