Напоследък новините около Ким Кардашиян са свързани най-вече с усилията

...
Напоследък новините около Ким Кардашиян са свързани най-вече с усилията
Коментари Харесай

Ким Кардашиян по бански на едно щастливо място“

Напоследък новините към Ким Кардашиян са свързани най-много с напъните за избавяне на брака ѝ с рапъра Кание Уест, неговото влошено здравословно положение и присъединяване му в президентската акция.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и последният късмет, който дадоха на брака си
Последен късмет за Ким и Кание

Защото вярата умира последна

Докато не пристигна последната обява на Ким в профила ѝ в Instagram. Една свежа порция фотоси по неоново розови бански, които не оставиха безразлични почитателите ѝ в обществената мрежа, които към този момент са 187 милиона.

39-годишната риалити звезда, модел и сполучлив бизнесмен написа единствено, че е на нейното „ щастливо място “. Феновете я нарекоха „ богиня “ и „ най-красивата в цялата страна “.

on Aug 31, 2020 at 8:03am PDT

Банските акцентират фигурата й с форма на песъчлив часовник, а косата й е прибрана в две плитки. Ким наподобява в действителност божествена на фона на безкрайния океан.

А мястото, което Ким назова щастливо, е Кабо Сан Лукас, Мексико, където звездата е имала работни задължения, написа Metro. Кабо Сан Лукас е курортен град в щата Южна Долна Калифорния. Намира се в най-южната част на щата и един от най-популярните мексикански курорти.

Истината е, че на фотосесията на плажа Ким грее и наподобява ужасно. „ Не мога да откъсна очи “ и „ Обичам те “, написаха нейни почитатели.
 Ким Кардашиян, договорът за KKW Beauty и милиардерка ли е към този момент
Милиардерка ли е към този момент Ким Кардашиян

Пореден верен ход
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР