Напоследък, Ник Кирьос показва значително подобрение в своите изяви. Австралиецът

...
Напоследък, Ник Кирьос показва значително подобрение в своите изяви. Австралиецът
Коментари Харесай

Кирьос разкри тайната на своя успех

Напоследък, Ник Кирьос демонстрира доста усъвършенстване в своите изяви. Австралиецът доближи до четвъртфиналите на мастърса в Индиън Уелс, а в Маями някогашният международен номер 13 продължава със забележителното си показване.

Кирьос е към този момент част от осминафиналите на втория мастърс за сезона, а по-късно през днешния ден, той ще се изправи против Яник Синер в мач за влизане измежду огромната осмица.

Сега, Ник приказва за своето позитивно развиване напоследък и показа, че се усеща все по-добре, както физически, по този начин и ментално.

„ Мисля, че организирах чудесна подготовка и съм доста удовлетворен по какъв начин се развиват нещата. Във физическо отношение усъвършенствах много аспекти и резултатите не закъсняха. Смятам, че в психическо естество, също демонстрирам сериозен напредък и това няма по какъв начин да не ме радва. Тайната на всичко е в упоритата работа и мотивацията. Искам да си дам късмет да реализира повече в тениса и нека запазя същото равнище “, сподели първенецът на двойки от Australian open.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР