Напоследък неутралните нюанси на бежовото и елегантността на черното привличат

...
Напоследък неутралните нюанси на бежовото и елегантността на черното привличат
Коментари Харесай

Любимите цветове на Виктория Бекъм тази есен

Напоследък неутралните нюанси на бежовото и елегантността на черното притеглят повече стилните почитатели и даже по време на Седмиците на модата видяхме доста по-малко опити в тоалетите, изключително във връзка с цветовете. И до момента в който стилният свят като че ли залага на несъмнено или най-малко за малко има потребност повече от притихнали нюанси за сметка на неоновите, е на цветна вълна. Издаде ни го нейната последна сбирка за пролет/лято 2020, както и смяната в тоналността на нейния персонален жанр.
               
on Oct 15, 2019 at 5:53am PDT

Още напролет Posh Spice стартира да нарушава статуквото в дрешника си, където постоянно са властвали минималистичните облекла в бяло, черно, бежово или бордо, и стартира да се появява в ярките тонове на аленото, което комбинираше със светлосиньо. Сега Виктория Бекъм прави още една смела крачка в съчетанията и прибавя към аленото и синьото и лилаво (в тези изящни лавандулови и люлякови нюанси) и макар че на доктрина не звучи толкоз добре, вижте единствено какъв брой елегантно наподобява в действителност.

Пореден урок по стил от дамата, която постоянно съумява да изпревари трендовете, и  следващото доказателство, че от време на време не би трябвало да следваме прецизно обичайните цветови комбинации, а да опитваме. Точно като нея!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР