Напоследък на всички ни е трудно, гледайки едно момиче на

...
Напоследък на всички ни е трудно, гледайки едно момиче на
Коментари Харесай

Крисия със скандално признание за депресия, алкохол, наркотици и... ВИДЕО

Напоследък на всички ни е мъчно, гледайки едно момиче на улицата, да познаем дали е на 16 или на 30 години. Просто всички са еднообразно облечени и еднообразно гримирани.

Крисия хвърли бомба с тази вест ВИДЕО

В този подтекст несъмнено ни прави усещане Крисия Тодорова , която преди цели 6 години доближи до рекордното за България второ място в детската версия на песенния конкурс "Евровизия ".



Крисия Тодорова заби нож в гърба на Слави!

Крисия през днешния ден е на 15 години, само че за разлика от доста нейни съученички и като цяло девойки на нейната възраст, се облича... като дете.



На нейните фотоси няма тонове грим, филтри и изрязани блузки, подчертаващи бюста или задните елементи. А за това има една доста елементарна причина.



През камерата на "На Кафе " певицата, облечена в тениска на Цар Лъв, показа, че избира да наподобява по този метод, просто тъй като след 2-3 години няма да има избор и ще наподобява в действителност като млада дама.

"Сега се старая да заставам на години, на които съм и просто... обичам да съм дете ", разясни тя.



Крисия от дребна е пред камерите и може да се каже, че е едно от известните лица в родната музика. Признава, че славата ѝ тежи, само че няма избор и се оправя.

Тя беше безапелационна, че избира да продължи постоянно напред и то с усмивка на разположение.



В друго изявление, по-рано този месец, Крисия призна, че е изпадала в депресивни положения, само че в никакъв случай не е посягала към алкохол или опиати.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР