Напоследък много романтични връзки тръгват именно от социалните мрежи. Това

...
Напоследък много романтични връзки тръгват именно от социалните мрежи. Това
Коментари Харесай

Как да се снимате така, че мъжете да полудяват по вас в социалните мрежи?

Напоследък доста сантиментални връзки потеглят точно от обществените мрежи. Това към този момент не е просто визитна картичка на индивида, а неговият втори живот. Психолози и учени ни разкриха по какъв начин да се снимате по този начин, че мъжете да полудяват по вас.

Гола мода
Много девойки обичат да парадират с чара си, тъй като по този начин получават повече мъжко внимание. Мислят си, че са обожавани, само че провокират у мъжете само сласт. Ако желаете в действителност да харесвате мъжете, би трябвало да се отървете от сходни фотоси. Според социологическите изследвания едвам към 3% от мъжете се впускат в дълготрайна връзка с момиче, което качва разголени фотоси в обществените мрежи. Масло в огъня налива и съществуването на татуировки или пиърсинг. Сексолозите настояват, че сходни фотоси са тип ексхибиционизъм. Във всеки случай по този начин няма да намерите сродна душа.

Искреност
Мъжете почитат откровените дами. Това може да се изрази по няколко метода. Усмихнете се без превземки. Може да е мъчно да извършите такава фотография, само че в случай че съумеете да постигнете откровена усмивка пред обектива, тогава сте уцелили десетката. Не публикувайте фотоси с насълзени очи. Не всички фотоси е наложително да са радостни и провокативни, и да парадирате със сълзите си е неуместно и неефективно. Но можете да извършите „ замислена “ фотография с нотка носталгия.

Не редактирайте фотосите
Снимката би трябвало да е близка до действителността, с цел да не бъде отчаян мъжът при среща. В противоположен случай самочувствието на дамите ще пострада, персоналното време ще бъде изгубено и вечерта ще бъде провалена. Естествеността е ключът към триумфа при мъжете. Те обичат, когато една дама има малко грим и когато фотографията не наподобява на корица от фешън списание или кадър от филм.

Уникалност
Мъжете са привлечени от неповторимият външен, който другите нямат. Може да бъде всичко – да вземем за пример, жанр на облекло.

Хумор
Мъжете обожават девойки, които знаят по какъв начин да се смеят на смешки. Чувството за комизъм е най-големият подарък на природата. Ако имате такова, покажете го. Забавните фотоси ще привлекат повече вниманието на мъжете.
Самоиронията в избрани количества също не е нездравословна. Можете да се шегувате с минусите си, да носите нещо доста смешно в магазина, да покажете духовитост. Не бъдете скучни в обществените медии.

Показване на вашите занимания
Покажете на всичките си почитатели по какъв начин създавате нещо забавно. Това може да бъде рисунка, ръкоделие, нещо уместно за демонстриране на вашата претовареност на близките. Основното е да покажете на всички своята интензивност и желания. Можете да споделяте фотоси от работа, от курс, който карате сега. Мъжете обичат дами с разностранни ползи.

Кои фотоси са минимум привлекателни за мъжете?
Снимки от плажа и от нощни клубове. Тези две места са най- " страшните ". Колкото по-малко такива фотоси на вашата страница в обществена мрежа или в уебсайт за запознанства, толкоз по-добре. Учените са провели огромно изследване по какъв начин вярно да снимаме, с цел да се харесаме на мъжете. Ето техните препоръки:
Усмихнете се необятно и покажете зъбите си.
Много е потребно да публикувате фотоси, на които сте сами. Понякога можете да разредите селекцията и със фотоси с другари, знайте, че всяко мъжко наличие на фотографията плаши вашите почитатели.
Най-добрият филтър е черно-белият. Мъжете го обичат най-вече, съгласно изследванията. Те са с 60-70% по-склонни да извърнат внимание точно на черно-бели фотоси.
Естествена конюнктура. Това е доста значимо, тъй като мъжете не обичат девойките да вършат студийни или театрални фотоси и видеоклипове. По-добре е да вършиме фотоси и видеоклипове вкъщи или на улицата, т.е., в естествена среда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР