Напоследък много известни личности започнаха да споделят тъмни тайни от

...
Напоследък много известни личности започнаха да споделят тъмни тайни от
Коментари Харесай

Танди Нютън, Западен свят и сексуалното посегателство срещу актрисата, когато е била 16-годишна

Напоследък доста известни персони започнаха да споделят тъмни секрети от своето минало. Един от последните образци е певицата Дъфи, която призна, че е била изнасилена, упоена и държана в плен.

С следващите шокиращи разкрития за живота си е и актрисата Танди Нютън, която в изявление за Sunday Times разкри, че като млада е станала жертва на полов тормоз.

Актрисата, която познаваме най-много с функциите ѝ във филмите " Сблъсъци " и " 2012 ", както и в сериала " Западен свят ", споделя, че това се е случило на снимачната площадка на кино лентата " Флирт ".

" Бях на 16 и бях девствена. Психологически бях обработвана от седмици. Не се съпротивлявах, тъй като бях парализирана от боязън. Това беше полово принуждение ", признава за горчивия си опит актрисата.

По време на изявлението с изданието, Танди си напомня и за още един случай, който се случва на друго прослушване за роля.

" Режисьорът ме помоли да седна с необятно разтворени крайници, а камерата беше позиционирана по този начин, че да се вижда всичко под полата ми. Тогава ми сподели да мисля за персонажа, с който трябваше да повеждам разговор и по какъв начин героинята ми би се почувствала да прави обич с този човек ", споделя още Танди, като добавя, че защото по това време е била доста млада, е сметнала, че е нещо обикновено режисьор да изиска сходно нещо от нея.

47-годишната Танди Нютън не крие, че доста се радва на присъдата, която е получил Харви Уейнстейн, само че съгласно нея има и други отговорни за протичащото се толкоз години в Холивуд. Това са всички тези хора към Уейнстейн, които трансформират младите в плячка, които отхвърлят да ги чуят и защитят. Според актрисата точно те са основали културата на принуждение и премълчаване на истината, властваща и до през днешния ден в Холивуд. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР