Напоследък медии и всякакви пенкилери се обръщат към Гришо с

...
Напоследък медии и всякакви пенкилери се обръщат към Гришо с
Коментари Харесай

Внимавайте с „нашето момче“ Григор!

Напоследък медии и всевъзможни пенкилери се обръщат към Гришо с „ нашето момче “. Двулично. Защото множеството бяха подготвени да го раздерат и с съображение за отхвърли му да пази националните знаци на купа „ Дейвис “.

След това Григор бе жигосан като „ курвар “, „ изменник “, „ еднодневка, която си прави реклама на гърба на Шерцингер “ и „ момче без темперамент “.

Триумфите му от юношеските шампионати на „ Уимбълдън “ и US Open, небрежно бяха забравени.
 

Колелото обаче се завъртя. Григор бе изстрелян в космоса и мнозина Ганьовци не помниха по какъв начин го кълняха. По същия метод, по който се пробваха да стъпчат Гунди и Стоичков!

Много преди да получи самопризнание в личната си татковина, Гришо стана част от международното тенис семейство,  а Федерер, Надал, Джокович и сестрите Уилямс се радваха да са в компанията му.

Слава Богу, клетвите не застигнаха Гришо! И той потвърди, че има класа и неизменност! Срази в гладиаторски борби и първите си трима противници на „ Аустрелиън Оупън “.

Сега е време същинските българи да застанат откровено зад Гришо и да му дадат от силата си, тъй като има и хиляди новобранци, които жадуват неуспеха му, с цел да се изплюят в лицето му и да кажат: „ Казвах ли ви аз, че ще се провали “, до момента в който надигат чашите с бира и ракия.

Затова доста би трябвало да се внимава с израза „ нашето момче “. Пътят от купите до загубите е доста къс. Нима не си спомняте по какъв начин Андре Агаси се срина от №1 до №141 в ранглистата на АТР, само че след това се върна на върховете. Защото сподели темперамент на първенец!

А Григор към този момент е потвърдил, че може да направи горделив цялостен един народ!

Затова е хубаво да сме до него и в положителни и неприятни дни! Или най-малко тези от нас, които се усещаме същински българи!
Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР