Напоследък Киану Рийвс е толкова актуален, колкото и преди 20

...
Напоследък Киану Рийвс е толкова актуален, колкото и преди 20
Коментари Харесай

Как Киану Рийвс харчи милионите си

Напоследък Киану Рийвс е толкоз настоящ, колкото и преди 20 години, когато излезе " Матрицата ".

Но в този момент артистът е зрял, уталожен и изобщо не му е до всемирски звук, само че пък доста му се работи. А всички планове са против съответния хонорар.

Към юни 2019 година чистото положение на артиста се прави оценка на 360 милиона $ . Ето и защо артистът най-често харчи от тази голяма сума.

Както е добре известно, Рийвс избира да води изцяло естествен метод на живот. Дълги години той обикаля от място на място, без да има едно лично, което да назова дом.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от JED WATERS (@_theycallmejed_) на Юни 26, 2019 в 5:04 PDT

Днес Киану има своята цитадела в Лос Анджелис, която не е дребна и скромна, само че несъмнено бледнее на фона на палатите на други звезди от неговия сан.

Освен това, артистът има апартамент в непосредствена непосредственост до Central Park в Ню Йорк. И това несъмнено са най-скъпите му придобивки, които обаче влизат в графата рационални вложения.

Страстта на Киану обаче са колитe и моторите. И точно за сбирката му от транспортни средства съумява да похарчи няколко милиона. Може нееднократно да сме виждали негови фотоси в метрото, само че когато има повече свободно време, обича да го прекарва на две или четири гуми.
 Снимка 430967

Манията на артиста по високите скорости стига до такава степен, че основава в съдружничество моторите с марка Arch. Рийвс има колекционерски усет и може да се похвали (но не би го направил) с няколко редки и много скъпи мотора и коли, които са неговото финансово провинение.

Рийвс избира да бъде великодушен не към себе си, а към другите. Като наследник за образец, той купува лична къща на майка си. За този жест, предстоящо, няма никаква спомагателна информация, написа The Richest.

Сестрата на Киану се разболява от левкемия и това го подтиква да подари цели 70% от хонорара си от един от филмите от " Матрицата " за лечебни заведения, с които се лекуват пациенти с това заболяване. Актьорът основава няколко фондации, които финансира, само че не желае да се свързват с името му.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gentleman Expert (@gentleman.expert) на Юни 26, 2019 в 3:42 PDT

След излизането на първия филм от поредицата " Матрицата ", Рийвс се отблагодарява на част от екипа, купувайки им чисто нови мотори Harley Davidson на цена от осем хиляди $. Той подкрепя финансово и снимачния развой и специфичните резултати. Инвестиция, която му се връща неведнъж.

Актьорът от време на време подкрепя бюджета и на други филмовите продукции, в които взе участие, в случай че сметне за редно. Или просто в случай че желае да си партнира със свои прочут сътрудник, който има по-големи финансови условия.
 Киану Рийвс, Кристъл Ро и по какъв начин артистът се трансформира в принц от анимациите на Disney
Как Киану Рийвс стана принц

Вдъхновение и за художниците

Така той взема решение да даде част от хонорара си от " Адвокат на дявола ", с цел да може парите да отидат при Ал Пачино и двамата да застанат един до друг на огромния екран. И сходно деяние не е казус.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР