Напоследък изобилства от новините около Apple, като повечето от тях

...
Напоследък изобилства от новините около Apple, като повечето от тях
Коментари Харесай

Apple няма да използва процесори на Intel

Напоследък изобилства от новините към Apple , като множеството от тях са свързани с усъвършенствания, които компанията прави.

 Apple с нова облага
Apple с нова облага

Добра вест за потребителите на марката

Последната вест към софтуерния колос е, че възнамерява да размени чиповете, които употребява в компютрите Mac . Към момента те са снабдени с такива на Intel , само че проектите на Apple са най-рано през 2020 г . да ги заменят със лични.

 Снимка 348878

По информация на Bloobmerg, това е крачка напред за Apple, с цел да може да уеднакви чиповете и работата на всички свои устройства. Към момента компютрите на компанията работят с операционна система - macOS , друга от тази на телефоните им - iOS .

 Apple възнамерява по-евтин MacBook Air
Apple възнамерява по-евтин MacBook Air

Но към момента не е ясно по кое време

Това обаче няма да бъде по никакъв начин добре за Intel, които са в основата на възраждането на компютрите Mac. А и 5% от годишните доходи на Apple са предопределени за Intel, само че наподобява това ще се промени.

 Apple Music с нова функционалност
Apple Music с нова функционалност

Подобрения за мобилната версия на платформата

 Снимка 348877

Ако промяната стане факт, това ще трансформира Apple в първия производител на компютри, който употребява лични процесори. Всички други огромни компании като Dell, HP, Lenovo и AsusTek са снабдени с чипове на Intel.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР