Напоследък Ивана не влиза често в медийното полезрение, може би

...
Напоследък Ивана не влиза често в медийното полезрение, може би
Коментари Харесай

Какво се случва с Ивана?

Напоследък Ивана не влиза постоянно в медийното полезрение, може би тъй като към този момент не е толкоз дейна в светските мероприятия. Въпреки това, когато се появи, постоянно провокира нечуван интерес. Наскоро поп фолк ветеранката бе специфичен посетител на колежката си Есил Дюран, която празнуваше рождения си ден. Видът на атрактивната брюнетка обаче, меко казано стресна нейните фенове.

Ивана наподобява като болна, а повода за този външен тип не става ясна. Фолк дивата очевидно е отслабнала, единствено че лицето й има доста изтощен тип и вероятно, в случай че се подлага на диети и режими, с цел да се вталява, то очевидно те й излизат прекомерно солено в дословния смисъл на думата.


А да не забравяме какъв брой е значима за певицата тази година, тъй като тя има двоен празник - персонален - 50 години и професионален - 20 години на сцената. "За един ден се обърна живота ми с появяването на "100 патрона ". Изпях песента съвсем на смешка и си мислех, че мога да продължа да пея по кръчмите с моята групировка. Не мислех за кариера, не мислех да ставам звезда, само че хората взеха решение друго... ", споделя преди време певицата за началото на своята професионална кариера. А през днешния ден я назовават "Певицата на народа " и това е название, което несъмнено доста й се нрави.

"Хубаво е, харесва ми това! Това е може би единственото определение, с което се различавам самата аз, без да бъде самоцелно, тъй като направих в действителност доста песни и не преставам да върша доста песни, които са ориста и живота на доста хора ", откровена бе мегазвездата преди време в изявление за телевизия "Планета ".

източник:Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР