Напоследък Хейли Бийбър не спира да провокира интереса към себе

...
Напоследък Хейли Бийбър не спира да провокира интереса към себе
Коментари Харесай

Прозрачната рокля на Хейли Бийбър

Напоследък Хейли Бийбър не стопира да предизвика интереса към себе си. Повод ѝ обърнем внимание през миналата седмица се оказа рожденият ден на Doja Cat. Събитието беше тематично и всички посетители трябваше да бъдат облечени загадъчно.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Doja Cat и появяването на модела по долни дрехи на рождения ден на певицата
Когато Хейли Бийбър отиде на празненство единствено по долни дрехи

Дантели и жартиери - рискова композиция

Хейли Бийбър обаче определено беше взела смело решение, като е избра да се появи безусловно по секси долни дрехи - в горнище с елементи от черна дантела, бикини и... жартиери. Облеклото ѝ несъмнено не остави доста на въображението, само че таман това и се чака, най-малко съдейки по тематиката на празненството. 

Само преди няколко дни брачната половинка на Джъстин Бийбър още веднъж накара всички да приказват за нея. Тя в никакъв случай не се е свенила да парадира с невероятната си фигура и го потвърди за следващ път.
 Снимка 592839

Хейли Бийбър показва класа и съблазън с избора си на тоалет, който беше облякла на изпълненото със звезди празненство на Tiffany & Co. в Sunset Towers в Западен Холивуд. 
 Снимка 592838

Хейли сподели съвършеното с тяло, носейки транспарантна черна рокля на Saint Laurent с дълги ръкави и висока яка. Страхотната си визия 25-годишният модел беше допълнила с елегантни обувки на висок ток и красиви бижута. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР