Напоследък две от най-обсъжданите теми са раздялата между Брадли Купър

...
Напоследък две от най-обсъжданите теми са раздялата между Брадли Купър
Коментари Харесай

Майката на Лейди Гага коментира раздялата на Брадли и Ирина

Напоследък две от най-обсъжданите тематики са раздялата сред Брадли Купър и Ирина Шейк, както и хипотетичната връзка на артиста с Лейди Гага. Историята сред тях тримата разпали любознанието както на феновете им, по този начин и на пресата.

По-рано този месец медиите оповестиха, че певицата се е преместила да живее в къщата на Купър, като още с нанасянето си е почнала да префасонира образа на жилището по неин усет. Тогава почитателите на съветския модел съществено възнегодуваха и започнаха да осъждат скоростта, с която Брадли позволява да се развият взаимоотношенията му с изпълнителката на Bad Romance.

По-късно, обаче, доближени до звездите изрично обявиха, че те не са сантиментално обвързани, а просто близки другари и отхвърлиха да са се настанили под един покрив дружно.

Тогава нещата видимо се успокоиха. Брадли и Ирана даже се схванаха за попечителството над 2-годишната им щерка Леа, освен това по напълно цивилизован метод. Двамата взеха решение освен то да бъде взаимно, само че и стигнаха до консенсуса да живеят в един и същи град - Ню Йорк, с цел да може Леа да пораства с двамата си родители.

Но феновете на трите настоящи лица в Роди се свада не стопират живо да се интересуват от развоя на събитията към тях. Ето за какво американската преса намери майката на певицата - Синтия Джерманота, за коментар по отношение на раздялата на Купър и Хейк.

Журналистите откриха бизнесдамата, деятел и човеколюбец във фризьорски салон, само че личният състав ги възпря от персонална среща. Все отново служащите се съгласиха да разпитат Джерманота по тематиката и да изпратят отговора ѝ в текстово известие на пресата.

На въпроса дали щерка ѝ е повода за раздялата на Брадли и Ирина, майката на Гага дала отговор:

"Вината постоянно е в мъжете ", гласят думите ѝ в известието.

През предходната седмица Шейк бе видяна в компанията на Алек Максуел - креативен шеф на английското издание на Vogue. Снимките, направени от папараци, демонстрираха, че тя освен беседва с мъжа, само че и го прегръща в градски парк в Ню Йорк.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР