Напоследък доста се изписа и изговори за раздялата между Джейсън

...
Напоследък доста се изписа и изговори за раздялата между Джейсън
Коментари Харесай

Защо Джейсън Съдейкис благодари на Оливия Уайлд

Напоследък много се изписа и изговори за раздялата сред Джейсън Съдейкис и Оливия Уайлд . Както и за новите им връзки, несъмнено.
 Оливия Уайлд, Хари Стайлс, краят на фотосите на Don’t Worry Darling и по какъв начин режисьорката похвали гаджето си
За какво Оливия Уайлд похвали гаджето й

Но все пак двамата си остават близки другари и са в положителни връзки. За това приказва фактът, че Уайлд употребява профила си в Instagram, с цел да честити на някогашния си триумфа на Ted Lasso.

Сериалът, в който Съдейкис освен влиза в основната роля, само че е и измежду продуцентите, завоюва във всички три категории, в които беше номиниран за Critics Choice Awards 2021.

Congrats to Jason and the entire Ted Lasso family on your wins!! So happy for you guys. I hope this means we all keep wearing hoodies when the ceremonies are in person next year.
— olivia wilde (@oliviawilde)
Става дума за най-хубава актриса в поддържаща роля в комедиен сериал и респективно най-хубава основна мъжка роля и най-хубав комедиен сериал.
 Джейсън Съдейкис, Кийли Хейзъл и с нея ли артистът размени Оливия Уайлд
Ето го новото гадже на Джейсън Съдейкис

Актьорът очевидно е благополучен

Оливия Уайлд поздрави за триумфа както Джейсън Съдейкис, по този начин и всички, които са забъркани в основаването на сериала. Като даже загатна, че имат концепция всички да носят суитшърти на церемонията следващата година, която се надяват, че ще се организира онлайн, а не виртуално.
 Мария Бакалова, Critics Choice Awards 2021 и следващата извоювана премия за българката
Мария Бакалова с поредна премия

Пътят към Оскарите е чист

При приемането на премията си пък артистът благодари на децата си и тяхната майка Оливия. Защото съгласно думите му точно тя е далата концепцията Ted Lasso да бъде трансфорат във филм или сериал. И се е оказала права, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР