Напоследък доста често има нова и нова информация покрай сагата

...
Напоследък доста често има нова и нова информация покрай сагата
Коментари Харесай

Huawei ще получи подкрепа от TomTom за карти и услуги

Напоследък много постоянно има нова и нова информация около сагата Huawei – Съединени американски щати, която се проучва и разяснява развълнувано. Китайският колос несъмнено се движи бързо, когато става въпрос за адаптиране и намиране на различни решения и подходи. Вероятно е нужда, в случай че желае да продължи да се постанова на пазара на мобилни технологии. Отстрани, наподобява, че бъдещето за Huawei не е цветущо, само че компанията е запретнала ръкави да се оправи с този проблем.

Последният ход в това отношение беше разгласен в петък от представител на холандската компания за цифрови карти TomTom - Ремко Меерстра. Очевидно Huawei и навигационната компания имат подписан контракт за партньорство от известно време. Това е било защитавано в загадка, само че към този момент оповестено обществено, без детайлности.

TomTom поддържа единствено маркови приложения за iOS и Android. Huawei построява свои лични приложения благодарение на TomTom, с информация за трафика и навигационни принадлежности. По-рано тази година TomTom даде данни за Apple Maps - тя беше част от доставчиците на данни при стартирането си, само че съгласно известията Apple продължи да употребява услугите им и след главен ъпдейт на приложението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР