Напоследък Бритни Спиърс озадачава с поведението си своите фенове. Певицата

...
Напоследък Бритни Спиърс озадачава с поведението си своите фенове. Певицата
Коментари Харесай

Адвокатите на Бритни недоволни от поведението на семейството ѝ - slava.bg

Напоследък Бритни Спиърс озадачава с държанието си своите почитатели. Певицата разгласява странни постове в обществените мрежи, които карат почитателите ѝ да се тревожат за нейното психологично здраве.

Ето че звездата се появи в нищожно облекло със чудноват танц в Instagram профила си. Спиърс е в черен състезателен сутиен и къси зелени къси панталони, а косата ѝ е тупирана.

„ Момиче, добре ли си? “, „ Изглеждаш необичайно “,питаха почитателите под видеото. Част от почитателите на американската певица пък желаят тя да се грижи за финансите си вместо татко ѝ и мениджърите ѝ.

Преди няколко седмици братът на 38-годишната Бритни обществено разяснява попечителството над сестра си. Брайън Спиърс означи, че Бритни от дълго време желае да откри независимост и да си възвърне контрола над живота си, който в този момент принадлежи на огромен кръг хора – лекари, юристи, психотерапевти и от известно време – нейния татко.

Източник на списание UsWeekly съобщи, че от ден на ден родственици на попзвездата желаят да се причислят към битката ѝ против нейното наставничество, която продължава от 2008 година Например, майка ѝ Лин Спиърс има намерение да даде допустимо най-вече изявленията, с цел да провокира нова вълна от придвижването на фенките на #FreeBritney. Феновете на певицата са сигурни, че настойничеството е просто опрощение да се управляват впечатляващите ѝ доходи.

Но юристите на звездата не останаха удовлетворени от сходна интервенция в играта (с изключение на бащата на Джейми, който назова #FreeBritney просто конспирация).

„ Адвокатите на Бритни не харесват, че фамилията ѝ обществено разяснява отношението ѝ към попечителството и очакванията за независимост в бъдеще “, сподели източникът пред изданието. Той добави, че настойничеството, което е удължено до 22 август, „ в този момент е под непоколебим надзор и може да завърши след пандемията “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР