Напоследък Бритни Спиърс е доста активна в социалните мрежи и

...
Напоследък Бритни Спиърс е доста активна в социалните мрежи и
Коментари Харесай

Бритни Спиърс отново се съблече

Напоследък Бритни Спиърс е много дейна в обществените мрежи и съвсем всеки ден споделя с милионите си фенове нещо, което я е развълнувало.
 Бритни Спиърс, новите ѝ голи фотоси и обяснението за какво ги качва
Бритни Спиърс се съблече още веднъж

Но този път изясни за какво го прави

Обикновено това са неща, свързани с връзките с родителите ѝ, с попечителството на татко ѝ, с порастването на децата ѝ и с годеника ѝ. А от време на време са и видеа, на които танцува.

Преди няколко дни музикалната икона показа нещо по-различно, а точно - първият ѝ опит за фотоси с същински фотоапарат, а не със смарт телефон. И това надали щеше да направи кой знае какво усещане на почитателите, в случай че не беше разгласила и първите си фотоси.

Те са от спалнята ѝ, а моделът е самата тя - единствено по бикини, снимана в тил. " Вчера използвах същински фотоапарат в стаята си за първи път... сложих го на стойката, настроих таймера и получих това ", написа поп иконата. " Това са жълтите прашки, а на леглото е Мини Маус ", прецизира тя.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари, връзката им и какво ѝ подсети годеникът ѝ
Забележката, която годеникът на Бритни ѝ направи

Шеговито увещание, но знае ли се

Естествено, фотосите с жълтите прашки от спалнята на звездата нямаше по какъв начин да останат незабелязани, нито пък секси дупето ѝ. Появиха се и мнения, в които нейни фенове питат не е ли непрекъснатата ѝ нужда хората да знаят, че е секси, различен тип " затвор " за нея, както беше попечителството на татко ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР