Напоследък Бойко се превърна в истински ударник в производството на

...
Напоследък Бойко се превърна в истински ударник в производството на
Коментари Харесай

Кеворк Кеворкян с взривяващ коментар: Бойко пише на Господ

Напоследък Бойко се трансформира в същински ударник в производството на вести. Няма отмалялост в това отношение. Отишъл при Папата и му издиктувал нещо – Светият Отец почтително си записвал и сетне прибрал листчето в джоба си. Вероятно, с цел да го съобщи на Господ. При тази интензивност, Бойко няма за какво ненужно да товари Папата – ами да написа напряко на Господ. Преди това пък Бойко посети гроба на Светите Братя Кирил и Методий – дружно с македонеца Заев. Медиите още ахкат от тази обща акция. На най-възторжените клакьори към този момент даже им се привижда „ обща “ страна. Как ли ще се споделя тя – България или Голяма Македония?

Само това остава да уточнят. Докато се уточнят, Бойко да напише писмо до Господ и да му се оплаче от Заев. Той е доста великодушен към македонеца. А по какъв начин му се отплаща оня? Ето една история от преди няколко дни, която към този момент не помниха и простиха. А Заев надмина даже най-стръвните македонисти от предишното. Само един вероломен разум може да съчини сходна структура: „ кръщават “ страната си „ Илинденска Македония “ и, по едно и също време с това, приватизират Илинденското въстание. Ето по какъв начин. За Въстанието Заев изхвърли следната нахална нелепост: „ Илинден е величественото ни минало, Илинден е светлото ни бъдеще… Чрез това допустимо решение резервираме нашето достолепие и утвърждаваме нашата македонска идентичност… “ И, внимавайте в този момент:  „ Илинденска Македония е страна и общество, за чието благоденствие и развиване еднообразно ангажирани бяха и МАКЕДОНЦИТЕ, и АЛБАНЦИТЕ, и ТУРЦИТЕ, и СЪРБИТЕ, и ВЛАХИТЕ, и РОМИТЕ, и БОШНЯЦИТЕ, и всички други, които са се борили и преборили за свободна и самостоятелна Македония ”.

Това споделя Заев. Българите ги няма в неговият поменик. Циганите са там. Гърците отхвърлиха незабавно предлагането на Заев – по техни си съображения. Българските войводи обаче, които сътвориха Илинденско Преображенското въстание няма по какъв начин да се защитят.  Заев – този политически гамен - им се изплю върху гробовете.  Изплю се и върху българските флагове, развявани по време на въстанието. Хубаво го нацелувайте отново.  Стига да схващате, че всичко може да ви бъде простено – само че не и гаврата с Историята.  Тя ще ви захапе тъкмо тогава, когато въобще не го очаквате. Докато се мазнеше, с цел да подпишем контракта с Македония и по този начин да му придадем тежест, Заев споделяше, че българите и македонците са един народ.  Сега към този момент приказва за „ македонска еднаквост “.  

Постигна си задачата – и българите към този момент ги няма в Илинденското въстание.  Обаче не тарикатите Заевци, а нашите балами ще създадат повече бели, даже и от македонистите – единствено че небрежно и гратис, в случай че си премълчат. Колко смешно звучи в този момент екзалтацията на някои хора, че Бойко „ ликвидирал македонизма “ с подписването на Договора.  Нищо не сме ликвидирали.  Ако в този момент Бойко не реагира, има заплаха да изхвърли от Нашата История Нашето Въстание.  Трябва да спре да слуша гаргите край себе си - нелепостите, които те плещят, могат да злепоставят всеки. Екзалтантите се палят и по друга концепция: да решим демографската ни рецесия, като даваме поданство на македонци.  Защо ни е да внасяме хора, които са научени, че Илинденското въстание няма нищо общо с българите? С този Заев Бойко няма да излезе на глава – най-добре е да се оплаче на Господ – през Папата или напряко. А в случай че някой ден му остане време, да напише на Господ и няколко писма за тегобите на Българския Народ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР