Напоследък, ако висите из Facebook, Instagram и Twitter, може би

...
Напоследък, ако висите из Facebook, Instagram и Twitter, може би
Коментари Харесай

7-те тайни на Тръмп за успешен social media marketing

Напоследък, в случай че висите из Фейсбук, Instagram и Twitter, може би ви е направило усещане какъв брой доста никому незнайни хора се показват за маркетингови специалисти, които с сред 6 и 100 лесни стъпки може да ни научат и ние да сме сполучливи в онлайн граденето на имидж и всеобщия триумф.
Но те имат един проблем - настояват, че са сполучливи, а не са. Никой не ги знае. А всички знаем американския президент.
Доналд Тръмп е властелинът на Тwitter, който с няколко къси статуса може да приключи боен спор, да отвори обятията на Северна Корея, да се присмее на досадна вуйна или да се показа като процъфтяващ влъхва. И ние имаме неговите секрети, изтекли от Белия дом наред с каквото още е изтекло тази седмица. Проследете:
1. Грамотността не демонстрира, че си бързал да споделиш с хората истината. Прекалено премисленият и пречистен статус не наподобява достоверен.
2. Пиши напълно с основни букви СТРАХОТНИТЕ думи. Така хората усещат, че гориш в тематиката.
3. НИКОЙ не помни какво си споделил през вчерашния ден. Дори да си го написал. И няма значение. Важно е какво казваш сега и дали то носи повече лайкове от през вчерашния ден.
4. Ако стане напечено, насъскай Ердоган да ИЗТРЕПЕ кюрдите. Винаги работи, без значение дали имаш 20 последователя или 50 милиона почитатели.
5. Набележи си някого за ГАД. Намери си своята Хилари, на която да приписваш всичко погрешно. Постоянството в това е значимо.
6 . Скромността е за СЛАБАЦИТЕ, хвали се. Дори единствено да си дишал, то ти си дишал най-добре и никой не може да те мине по дишане.
7. Не пращай мръсни известия през същинския си профил. Но в случай че на теб ти прати някой прочут - това е твоят билет към ново инфлуенсърско занятие.
 
Автор: Самуил Петканов, Прас Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР